Yardım Powerbank Önerisi (Juo 30.000 alınır mı?)

Reaksiyon skoru
33
Aklımda Baseus Star Lord modeli var.

Bazi kullanicilar ilerleyen donemlerde sisme yaptigini ve musteri desteginin zayif oldugunu soylemis. Siz ne onerirsiniz? Kablosuz ozelligi aramiyorum. Samsung a35 cihazinda kullanilacak.

AUKEY PB-Y57-WH 22.5W 20000 mAh PD QC3.0 Type-C USB-A Powerbank

Bu model aklima yatti ama kullanan var mi?

b
Aklımda Baseus Star Lord modeli var.

Bazi kullanicilar ilerleyen donemlerde sisme yaptigini ve musteri desteginin zayif oldugunu soylemis. Siz ne onerirsiniz? Kablosuz ozelligi aramiyorum. Samsung a35 cihazinda kullanilacak.
bende hep bunu merak etmişimdir kaç günde şarj oluyor :D

b

🤣🤣🤣🤣🤣 Yalniz fiyat cok ucuz degil mi

Aukey icin mi diyorsun? Baseustan daha cok aklima yatti o ama bilemedim. Cok yorum yok olanda pozitif.
bende tel diyorum 13000 mah megsafe şarj edince şarj dayanmıyor powerbank kabloı ile şarj edinde sorunyok Baseustan istersen bak önerim youtube bak bir bak attıgın şarj hızlı eder 22 wat yeterli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende tel diyorum 13000 mah megsafe şarj edince şarj dayanmıyor powerbank kabloı ile şarj edinde sorunyok Baseustan istersen bak önerim youtube bak bir bak attıgın şarj hızlı eder 22 wat yeterli
https://www.amazon.com.tr/s?k=power...1:nQ8qaTclFsR3uTc7gPeBUu00/8SeQXmwH0pXi6KIKds bura bak

Bunlar cok kaba ya. Kiz arkadasima alacam guvenligi yuksek 10.000 bile olur mah ama 20.000 olsa daha iyi olur gibi. En az 22.5w

b

Hocam fiyat bedava gibi sanki patlamayalım sonra

Geri