link varmı acaba4060 ti'lı sistem yakışır bence
intel ekran kartları hiç güven vermiyo açıkcası25 bine 4060 ti yok. En mantiklisi arc b580 li sistem bakmak
Bu sistemde işlemciyi 14400F yaparsanız fiyat 25.197,98 TL olur ve ddr4 almış olursunuz. Neye göre almayı tercih ettiniz ?Titanium Core | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | Intel Arc B580 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kendimde bu sistemi alacağım isterseniz işlemciyi i5-14400F yapabilirsiniz.
İntele şans vermek lazım.
Niye nerdeyse butun oyunlarda 4060ti a kafa tutuyor. Birkac fps oyununda sıkıntisi var o da zamanla driverlarla duzelecektir ki intel driverleri yayinlamaya basladi zaten.intel ekran kartları hiç güven vermiyo açıkcası
https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ bu sistem nasıl pekiNiye nerdeyse butun oyunlarda 4060ti a kafa tutuyor. Birkac fps oyununda sıkıntisi var o da zamanla driverlarla duzelecektir ki intel driverleri yayinlamaya basladi zaten.
eyw öyle yapıcağım bide beklesem fiyatlar düşermi şuandaŞuan piyasadaki bu fiyata gore en mantikli sistem benim de alacagim bir sistem. Ama sen 20-25 yazinca tavsiye etmedim. 30 a en iyisi bu daha butcen varda bi ram ekleyip ssd 1 tb yaparsin
eyw öneri içinValla onu bilmiyorum 5000 serileri cikinca dusebilir piyasa ama faiz dusurme aciklayinca da yukselebilir