20 ila 25K arasında sistem önerisi

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
83
Bütçe
25000
dostlar uzun zamandır laptop kullanmaktayım artık kasa toplamamın zamanı geldi bütçem max 25K diyebilirim nasıl bi sistem toplamam gerekir
(Sadece kasa)
Not: sadece kasa topluyorum 25 bine uzak bi kasa toplayabilir isem daha rahat ederim

Şimdi denk geldim, arkadaşıma da önerdim.

İşlemciyi Intel Core i5 12400F seç,
Kasayı VENTO VG3400S seç,
İşlemci Soğutucuyu COOLER MASTER Hyper H411 seç.

Bu seçimlerle beraber 23.688 TL'ye geliyor.

Bütçen biraz daha kaldığı için ihtiyacın da varsa M2 SSD'yi 1 TB seçebilirsin.

İşlemci i5 ise iyi

Hocam mesela 4060 8gb iken

hocam peki rx serisi mi rtx serisi mi önerirsiniz

Hocam naçizane tavsiyem bu bütçeyle 2. el ve sıfır karışık sisteme yönelmeniz R5 5600 işlemci B550 anakart RX 6700 XT ekran kartlı bir sistem toplarsanız daha iyi olur gibi

Hocam mesela 4060 8gb iken

hocam peki rx serisi mi rtx serisi mi önerirsiniz
9000 Serisi olacaksa AMD öneririm ama aradığınız bütçede maalesef bulunmuyor, şu an attığım sistem F/P olarak hoşuma gitti, ondan dolayı NVIDIA da önerebilirim. 1080p oynayacaksanız 4060 8GB yeterli olur, ileriye pek dönük değil ama bu bütçeden şu anlık güzel sistem.

Hocam naçizane tavsiyem bu bütçeyle 2. el ve sıfır karışık sisteme yönelmeniz R5 5600 işlemci B550 anakart RX 6700 XT ekran kartlı bir sistem toplarsanız daha iyi olur gibi
Hocam 2. El cihazlara nasıl güvenebilirim ya sorunlu çıkar ise

dostlar uzun zamandır laptop kullanmaktayım artık kasa toplamamın zamanı geldi bütçem max 25K diyebilirim nasıl bi sistem toplamam gerekir
(Sadece kasa)
Not: sadece kasa topluyorum 25 bine uzak bi kasa toplayabilir isem daha rahat ederim
benim önerim işlemci ve ekran kartını 2. el alıp öyle sistem dizmen gidip 25k ya hazır 4060 8 gb + 5600 bulabilisin
kendin toplayarak biraz araştırma ile 6600xt + 7500f veya 6700xt + 7500f sistem dizebilirsin
ekran kartı testlerini ve detaylarına foruma atarsın biz sana yardımcı oluruz
işlemci bozulması en zor ve bozulduğunda anlaması en kolay parçadır, biraz daha bütçe dostu olsun diyorsan ramleri de 2. el alırsın
ama ben ana kart , cpu soğutucu ve güç kaynağını 2. el önermiyorum çok riskli.

(Sadece kasa)
ikinci el 7800xt piyasasını bilmiyorum fakat öyle bir sistem çıkar diye düşünüyorum veya 2. el 7700xt alıp diğer parçaları sıfır alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim önerim işlemci ve ekran kartını 2. el alıp öyle sistem dizmen gidip 25k ya hazır 4060 8 gb + 5600 bulabilisin
kendin toplayarak biraz araştırma ile 6600xt + 7500f veya 6700xt + 7500f sistem dizebilirsin
ekran kartı testlerini ve detaylarına foruma atarsın biz sana yardımcı oluruz
işlemci bozulması en zor ve bozulduğunda anlaması en kolay parçadır, biraz daha bütçe dostu olsun diyorsan ramleri de 2. el alırsın
ama ben ana kart , cpu soğutucu ve güç kaynağını 2. el önermiyorum çok riskli.
sarı sitede bu anakart vs bunlara param güvende var mı acaba bir bilginiz var mı

Son düzenleme:
ikinci el 7800xt piyasasını bilmiyorum fakat öyle bir sistem çıkar diye düşünüyorum veya 2. el 7700xt alıp diğer parçaları sıfır alabilirsiniz

sarı sitede bu anakart vs bunlara param güvende var mı acaba bir bilginiz var mı
param güvende var tabii ki.
ama genelde çirkeflik yapıyorlar ürün arızalı olunca.

Evet sarı sitede var bakınıp temiz bulmak lazım acele etmeden güzel bir sistem toplanabilinir

bizim şansımıza da o cirkeflerden biri gelir
Hocam sıfır ürün alıyoruz bozuk geliyor onu bile müşteri hatası diyorlar biz sağlam yolladık cevabını alıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri