weuıfhlıwuahflaıwerughflaıeurygfleaqıuyrgfealıyfgıyaerıyfadlrıugfybdrjufhygbdujfhyrgbvuhyfrbvludebgyfrvulygbarulodefygaeouryfgerygfaeorfgaeurfgHavalar çok sıcak Bimden toplu su al ışıklarda sat. Ben senin yaşlarındayken internet cafe paramı öyle kazanırdım 1 gün boyunca su satardım kazandığım parayla 1 hafta internet cafeye giderdim![]()
konuda ki tek trol olmayan ve doğru olan mesaj olabilirHavalar çok sıcak Bimden toplu su al ışıklarda sat. Ben senin yaşlarındayken internet cafe paramı öyle kazanırdım 1 gün boyunca su satardım kazandığım parayla 1 hafta internet cafeye giderdim![]()
Hemen gs ve 1.5ü oyna , sonra teşekkür edersinherkese merhabalar ben 15 yaşındayım papara hesabımda da 20tl var ben bunu nasıl katlayabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar![]()
Gs 2.5 altherkese merhabalar ben 15 yaşındayım papara hesabımda da 20tl var ben bunu nasıl katlayabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar![]()
Yok bea ama para biriktirdimKatladın mı? Merakımdan soruyorum![]()
Aynen gördüm baya iyi yabi adam 1 mandalla takas yapa yapa ev alıyordu sende bi dene![]()