20 yaşında Üniversite okunur mu?

serap

80+
Reaksiyon skoru
0
Kısmen iyi bir sıralamayla mezuna bıraktım ve şu anda hedefim ilk 10 bin. Ama şu an fark ettim ki seneye üniversiteyi kazansam bile 20 yaşında olacağım...
Sizce 20 yaş üniversite için geç mi? Sosyalleşmede ve arkadaş edinmede falan sıkıntı yaşar mıyım?

Derdin sosyalleşme, arkadaş edinmeyse bir sıkıntı yaşamazsın. Üniversitede kimse kimsenin yaşını bilmiyor, herkes aynı yaşta gibi.

Bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.Hali hazırda 21 yaşındayım ve havacılık 3.sınıf öğrencisiyim okul içindeki çevrem benden 2-4 yaş büyük hiç bir problem olmadı sınıf içerisinde yaşıtlarım da mevcut fakat önemli olan nokta anlaşabilmek yaşın pek önemi kalmıyor hele ki üniversite ortamında bir değeri yok

Okunur. Ben 3. senemde kazanmıştım. Sosyalleşme de falan hiç sıkıntı çekmedim.

Okunur ama helal olsun ben o kadar mezuna kalamazdım kötüde olsa giderdim bir yere

Kısmen iyi bir sıralamayla mezuna bıraktım ve şu anda hedefim ilk 10 bin. Ama şu an fark ettim ki seneye üniversiteyi kazansam bile 20 yaşında olacağım...
Sizce 20 yaş üniversite için geç mi? Sosyalleşmede ve arkadaş edinmede falan sıkıntı yaşar mıyım?
20 okey ama 22 sonrası no

Okunur ama helal olsun ben o kadar mezuna kalamazdım kötüde olsa giderdim bir yere
kral 2. mezunum yani pek de fazla değil zaten 1. mezun ailemin dershaneye yollaması sayesinde gitti bu da son şansım galiba

Sınıfta 22-23 yaşında kişiler bile olur
birinin adı da bixi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçen sene bizim sınıfta 24 yaşında bi kzı vardı hatta 35 40 yaşında bi abla da vardı

Liseyi bitireli 2 sene olmuş buda sorumu Allah aşkına bal gibi okunur nedirki 20 herkes tık 18 lise biter bitmez gidecek kazancak diye hiç bir belge yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,657
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri