Neler Yeni

20 Yaşındayım, Corona virüsünü yenebilir miyim?

JustTie

80+
Merhaba. 20 Yaşındayım yani genç olduğum için, acaba eğer birgün olurda Corona virüsü bana bulaşırsa, hiç hastaneye gitmeden vücudum o virüsü yenebilir mi? 18-20 Yaş grubunda Corona virüsünden ölen sayısı %0.2 son verilere göre... Ancak pre-diyabet var bende yani şeker yüksekliği... :(

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
anakartına bağlı şimdi o durumlar eğer anakartın destekliyorsa muhtemelen dayanır ama parçalar arası uyumsuzluk varsa riski yine de teste sokup ilk yarım saatlik sonuçları paylaşırsanız yardımcı olabiliriz

JustTie

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartına bağlı şimdi o durumlar eğer anakartın destekliyorsa muhtemelen dayanır ama parçalar arası uyumsuzluk varsa riski yine de teste sokup ilk yarım saatlik sonuçları paylaşırsanız yardımcı olabiliriz
?

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Erdem sen niye sürekli olumsuz şeyler düşünüyorsun? 20 yaşındasın ya biraz olumlu düşün. Geçende de askerlik konunu görmüştüm Technopat'ta. Bir insan niye sürekli en kötü olasılığı düşünür @*#$£#
Hadi açma bi daha böyle konular, olumlu şeyler düşün.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Merhaba. 20 Yaşındayım yani genç olduğum için, acaba eğer birgün olurda Corona virüsü bana bulaşırsa, hiç hastaneye gitmeden vücudum o virüsü yenebilir mi? 18-20 Yaş grubunda Corona virüsünden ölen sayısı %0.2 son verilere göre... Ancak pre-diyabet var bende yani şeker yüksekliği... :(
Overclock gibi bir şey bu soğutucun da iyiyse sıkıntı olmaz yene bileceğine düşünüyorum :D

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
%70'lik kısım zaten çok hafif belirtilerle Corona olduğunu anlamadan atlatıyor. Risk olarak çok çok düşük bir yüzdedesin bunu düşünmek asıl seni hasta eder temizliğine dikkat et kişisel mesafeyi koru bir şey olmaz inşallah

4ykut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Aykut Mehmet Doğan
Twitter
aykutmehmetd
Hiç hastaneye gitmeden bir virüsü yenmek gerçekten zor. Ayrıca sende şeker hastalığı da var. Ayrıca hastaneye gitmeden corona virüsüne yakalandığını kesin olarak nasıl anlayacaksın? Bu tarz şeyleri düşünüp kafana takma. Hayatını yaşa!

"Dünü düşün, yarının hayalini kur ama bugünü yaşa." (Steve Jobs)

JustTie

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Erdem sen niye sürekli olumsuz şeyler düşünüyorsun? 20 yaşındasın ya biraz olumlu düşün. Geçende de askerlik konunu görmüştüm Technopat'ta. Bir insan niye sürekli en kötü olasılığı düşünür @*#$£#
Hadi açma bi daha böyle konular, olumlu şeyler düşün.
Askerliği umarım bedelli yapacağım. Ailem bunun için belirli miktarda para ayarlayacak artık... Bedelli askerlikte bile zor dayanacağımı düşünüyorum. En azından bedelli yaparsam 21 gün sonra sırat köprüsünü geçmiş olurum. Hastane'de iyileştirirler beni...

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre COŞKUNER
20 yaşında olman hiçbir anlam ifade etmez bağışıklık sistemi ile alakalı zayıf olanları süründürür yaşam destek kitine bağlı kalırsın o kadar tabi nereye kadar ....ayrıca koronadan kurtulanlar da akciğer rahatsızlıkları görülüyormuş duyduğuma göre

Turkish

80+
Askerliği umarım bedelli yapacağım. Ailem bunun için belirli miktarda para ayarlayacak artık... Bedelli askerlikte bile zor dayanacağımı düşünüyorum. En azından bedelli yaparsam 21 gün sonra sırat köprüsünü geçmiş olurum. Hastane'de iyileştirirler beni...

Elverişsiz raporu alıp hiç gitmeyebilirsin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,325
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kanallar baya karışmış :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft

Yav ben de bedelli yaparım askerliği de 21 günden ne olacak dayanırsın. Ben de sevmem öyle tanımadığım insanlarla aynı ortamda bulunmayı ama anı biriktirmiş oluruz en azından. Bedellileri de zorlamıyorlar, hatta içini rahatlatacak bir video atıyorum. İzle bunu:

Top Bottom