200-500 TL arası mouse önerisi

Juckly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
Arkadaşlar selam kendi kullandığım mouse ufaktan bozuluyor yeni bir mouse önerisinde bulunursanız sevinirim. Şu mouse nasıl acaba

g203 var 300 tl

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G102/G203 alınmaz

G102/G203 alınmaz

Bunu al

Alamiyordan
150ye performax xotran
33a aoc agm700
Bak.

Ya olum bukadar neden takılıyorsun normal oem mouse larda o kadar zaten. 120 gr a kadar düşüyor ağırlığı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Agirligi 120 garlara kadar dusutor kullanirim dersen alinir.
Alınımaz knk saçmalama... AĞIRLIK SENSÖRDEN DAHA ÖNEMLİ BİR KONU... Hafif mouse her zaman> ve avantajdır da... 80GR üstü alınmaz bence bu kimisi için daha üst kimisi için daha azdır... Ama kimse için 100gr üstü değildir

AGM mouse yıllardır ağırlığından dolayı önerilmiyor büyük ihtimal sende onu bir yerde gördün "oha bir akıllı benim herhalde" diyip her yerde atmaya başladın...

Alınımaz knk saçmalama... AĞIRLIK SENSÖRDEN DAHA ÖNEMLİ BİR KONU... Hafif mouse her zaman> ve avantajdır da... 80GR üstü alınmaz bence bu kimisi için daha üst kimisi için daha azdır... Ama kimse için 100gr üstü değildir

AGM mouse yıllardır ağırlığından dolayı önerilmiyor büyük ihtimal sende onu bir yerde gördün "oha bir akıllı benim herhalde" diyip her yerde atmaya başladın...
Herkes için aynı değil kanka. 120 gr ele aldığında aman aman bir ağırlı hissetmiyorsun özellikle elin büyük ise. 14 15 yaşında sgm x7 alip 2 yil kullanmistim minicik ellerle. 1 haftadan sonra alisiyor insan. Eleştirilebilir günümüzde 120 140 gr ağır biliyorum ama alacaksa bunu göze alarak almasını söylüyorum. Normalde 400 tl bandindaydi 300 tl civarına şuan muadili yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,429
Üyeler
189,083
Son üye
endyk
Geri