AX73 mü? Modeli nedir? Birde bütün ethernet portları gigabit mi? Hepsi değilse gigabit olana takın. Olmuyorsa ethernet kartınızın sürücüsünü güncelleyin.Anakartım Asus H610M-A Modem TP-LİNK AX1800 Fiber Modem
EX20v AX1800 Dual-Band Gigabit Voip falan yazıyor - Ethernet Kartına sağ tıklıyorum güncel diyorAX73 mü? Modeli nedir? Birde bütün ethernet portları gigabit mi? Hepsi değilse gigabit olana takın. Olmuyorsa ethernet kartınızın sürücüsünü güncelleyin.
O baz alınacak bir şey değil. Tarihi nedir? Donanım kimliğini internetten aratarak güncel sürücüyü bulabilirsiniz.EX20v AX1800 Dual-Band Gigabit Voip falan yazıyor - Ethernet Kartına sağ tıklıyorum güncel diyor
Tarihine nerden bakabilirim ve donanım kimliği derken modemin driveri falan mı yoksa anakartın mı link atabilirmisiniz?O baz alınacak bir şey değil. Tarihi nedir? Donanım kimliğini internetten aratarak güncel sürücüyü bulabilirsiniz.
Bu arada yazılımsal gibi duruyor. 3 ethernet de gigabitmiş.
Bunu indirin:Tarihine nerden bakabilirim ve donanım kimliği derken modemin driveri falan mı yoksa anakartın mı link atabilirmisiniz?
PAKET NEDİR MEVCUT BEN 1000/50 Kullanıyorum 945 max alıyorum hangi firmaAygıt Yöneticisinden 1.0 Gbps ye alıyorum internet gidiyor CAT6 Kablo neden Böyle oluyor? İnternetimi mobilde test edince 200 hız alıyorumAlıntıyı görüntüle
bir şey değişmedi kablodan olma ihtimali varmı?Bunu indirin:
Zip dosyasını çıkartın.
Sonrasında aygıt yöneticisinden intel connectiona sağ tık yapın ve sürücü güncelleştirmeye basın.
2. Seçeneği seçin. Sonrasında oradan gözata tıklayın ve çıkarttığınız klasörü seçin. Sonra ileri deyin.
Türk Telekom 200 MbpsPAKET NEDİR MEVCUT BEN 1000/50 Kullanıyorum 945 max alıyorum hangi firma
rotuer 4 port gbit destekli ya anakart desteklemiyor dicem sanmam driver güncel değil veya hut sistem arkaplanda bir şey indiriyorAnakartım Asus H610M-A Modem TP-LİNK AX1800 Fiber Modem