alpha x kulandım mikrofonunda cızırtı kulaklıgın icindende hava sesi geliyo alinmaz o kulaklıkAlpha X öneririm, indirimi bekleyip alabilirsin fiyatı artmıştı en son.
Arkadaşım kullanıyor, onun kulaklığında böyle bir problem yoktu bende kullandım.alpha x kulandım mikrofonunda cızırtı kulaklıgın icindende hava sesi geliyo alinmaz o kulaklık
Ayrıca her kulaklıkta sıkıntı çıkabilir sizin kullandığınız büyük ihtimal sıkıntılı kulaklıktı.başka aklıma gelmedi![]()
GamePower Medusa 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Gamepower Medusa 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alpha x kulandım mikrofonunda cızırtı kulaklıgın icindende hava sesi geliyo alinmaz o kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve agrida yapiyo
Önerilerinizi bekliyorum.
hocam 2 arkadaşımda burdan oneri olarak aldı onlardada aynı sorun var malesef garantiye gonderdiler kulanıcı hatasi dediler cok kalitesiz bi kulaklıkAlpha X öneririm bende.
Ayrıca her kulaklıkta sıkıntı çıkabilir sizin kullandığınız büyük ihtimal sıkıntılı kulaklıktı.
Bu yüzden tüm seriye alınmaz demek hiç etik değil.
Katılmıyorum.hocam 2 arkadaşımda burdan oneri olarak aldı onlardada aynı sorun var malesef garantiye gonderdiler kulanıcı hatasi dediler cok kalitesiz bi kulaklık
alpha x savunmanıza gerek yok suanda onu kulanıyorum parasını hakketmiyo icinden hava seslerimi desem fiyu fiyu diye sesmi desem mikrofonda cızırtımı desem agrımı desem bilemedimKatılmıyorum.
Savunmuyorum.alpha x savunmanıza gerek yok suanda onu kulanıyorum parasını hakketmiyo icinden hava seslerimi desem fiyu fiyu diye sesmi desem mikrofonda cızırtımı desem agrımı desem bilemedim