Bendeki mouse küçük ve elim baya büyük (yaşıma göre ve 30-40 yaşındaki insanlara göre) 200 TL civarı max 250 TL öneriniz varmı ? Kablosuz olursa güzel olur Leptop kullanıyorum
forum.donanimarsivi.com
eline olur mu bilmiyorumBendeki mouse küçük ve elim baya büyük (yaşıma göre ve 30-40 yaşındaki insanlara göre) 200 TL civarı max 250 TL öneriniz varmı ? Kablosuz olursa güzel olur Leptop kullanıyorum
Önyargı gibi olmasın ama küçüğe benziyor.Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
eline olur mu bilmiyorum
g203 ile g102 arasında boyut farkı var mı?Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
eline olur mu bilmiyorum
kablosuz olarak bu var:Bendeki mouse küçük ve elim baya büyük (yaşıma göre ve 30-40 yaşındaki insanlara göre) 200 TL civarı max 250 TL öneriniz varmı ? Kablosuz olursa güzel olur Leptop kullanıyorum
elim büyük olduğu halde oluyor bana acaba kaç cm ?Önyargı gibi olmasın ama küçüğe benziyor.
küçük değil büyük- orta kategorisi.Önyargı gibi olmasın ama küçüğe benziyor.
hayır aynı mouse zaten isimleri farklı.g203 ile g102 arasında boyut farkı var mı?