Öneri 200 TL ve altı mouse önerisi

Reaksiyon skoru
34
Bütçe
200
İyi günler, 200 ve altı güzel bir fare almak istiyorum fakat genelde Logitech G203, Corsair Katar Pro , Razer DeathAdder V2 Mini ve HP Omen 400 önerilmiş. Sizce bu 4 mouse dan hangisini seçmeliyim ? Önerilerinizi bekliyorum.

G102.

İyi günler, 200 ve altı güzel bir fare almak istiyorum fakat genelde Logitech G203, Corsair Katar Pro , Razer DeathAdder V2 Mini ve HP Omen 400 önerilmiş. Sizce bu 4 mouse dan hangisini seçmeliyim ? Önerilerinizi bekliyorum.
Aralarından Deathadder v2 mini'yi seçerdim, ama elin büyükse kesinlikle önermem

Elinizin boyutuna ve tutuş şeklinize göre mouse bakın.
Deathadder V2 Mini alınabilir.
En son 230TL'ydi.
Logitech G de tercih edilebilir. Katar Pro'yu pek ergonomik bulmuyorum.

fps için viper mini öneririm şuan fps için en iyi sensör onda bulunmakta o fiyat bandında

G203 vs katar pro araştırmasını yapmıştım katar pro tercih ettim ben, g203 den iyi ama çok küçük ben pişman oldum ama g203 de aynı boyutta, boyutu haricinde hiç sıkıntısı yok katar pronun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,526
Üyeler
189,105
Son üye
metehan19tdı
Geri