kanks güzel amam haklısın 14 e gelmez eyv yinedeBüyük gelebilir ama fikir de verebilirİnceleme - 🔥 TV MAX Laptop soğutucu / stant incelemesi 🔥
🔥BUGÜN 17.3 İNÇ LAPTOP'UM İÇİN ALDIĞIM SOĞUTUCUYU İNCELEYECEĞİZ 🔥 üç bölümden oluşacak incelemem : 1. BÖLÜM : soğutucunun genel özellikleri, tasarımsal ve donanımsal bilgileri , fotoğrafları. 2.BÖLÜM : soğutucunun soğutma performansı 3.BÖLÜM : GÜNLÜK kullanım ve iyi , kötü yaşadığım...forum.donanimarsivi.com
![]()
bende bunu çok gördüm ama kaç derece düşürür merak ediyorum eyv kanks
Kanka 70 ten 50 ye düşürecek soğutucu bilmiyorum yakanks güzel amam haklısın 14 e gelmez eyv yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende bunu çok gördüm ama kaç derece düşürür merak ediyorum
50 zor hatta imkansız ama 60 olsa yeter 60 62Kanka 70 ten 50 ye düşürecek soğutucu bilmiyorum ya
kanks güzel amam haklısın 14 e gelmez eyv yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende bunu çok gördüm ama kaç derece düşürür merak ediyorum eyv kanks
Yani kanka 60 62 ye düşurur diye dusunuyorum50 zor hatta imkansız ama 60 olsa yeter 60 62
şimdi bu video yu izliyordum ama çok pahalı ya 300 ne dmen ama şuan aklımda bu varPusat Notebook Soğutucusu | Monster Notebook
Pusat Notebook Cooler ergonomik dizaynı, alüminyum paneli ve çift 140mm fanı ile notebook ısınma sorunları tarihe karışıyor!www.monsternotebook.com.tr