Çözüldü✓ 2000-2500 fiyat bandında kablosuz gamepad önerisi

şöyle bir yorum gördüm belki yardımcı olur:

+Yeni yazilim guncellemesiyle kablolu olarak 1000hz raporlama oraninda kullanabilirsiniz (xbox sadece 125 hz destekliyor yani 8 kat daha hizli tepkime suresi)
+Hall effect joysticklerin en guzel yanlarindan biri ise stick drift olayini yasatmiyor hic (stick drift:uzun kullanim sonucu veya hasar sonucu joystick'in kendi kendine hareket etmesi)
+Hall effect joysticklerin en iyi yani hata paylarinin inanilmaz derece cok az olmasi (xbox hata pay orani %8,fantech eos pro hata pay orani %0.1)
+Normal xbox koluna gore kutu icerigi cok bol (precision ringleri var,ozellikle fps tarzi oyunlarda hassas aim almayi kolaylastiriyor hizdan odun vermeden)
+Yeni yazilim guncellemesiyle XYAB duzeninden playstation duzeni olan YXBA 'ya gecebiliyosunuz ve 5 dakikaya kadar makro kaydedip arka butonlara atayabilirsiniz
+Yeni yazilim guncellemesiyle isterseniz joystick kismini dpad olan kisimla degistirebiliyosunuz ve yine isterseniz butun tuslarin kalibrasyon ayarini yapabilirsiniz
+jiroskop ozelligi var
-resmi bir xbox kolu olmadigindan 1-2 oyunda bazi tuslarin calismadigini gordum sadece,diger oyunlarda bir sorun yoktu
hocam xbox 9.nesili satın aldım. dün geldi şuan gayet memnunum. gayet rahat, ergonomik. tavsiyeniz için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri