Çözüldü✓ 2000-2500 fiyat bandında kablosuz gamepad önerisi

şöyle bir yorum gördüm belki yardımcı olur:

+Yeni yazilim guncellemesiyle kablolu olarak 1000hz raporlama oraninda kullanabilirsiniz (xbox sadece 125 hz destekliyor yani 8 kat daha hizli tepkime suresi)
+Hall effect joysticklerin en guzel yanlarindan biri ise stick drift olayini yasatmiyor hic (stick drift:uzun kullanim sonucu veya hasar sonucu joystick'in kendi kendine hareket etmesi)
+Hall effect joysticklerin en iyi yani hata paylarinin inanilmaz derece cok az olmasi (xbox hata pay orani %8,fantech eos pro hata pay orani %0.1)
+Normal xbox koluna gore kutu icerigi cok bol (precision ringleri var,ozellikle fps tarzi oyunlarda hassas aim almayi kolaylastiriyor hizdan odun vermeden)
+Yeni yazilim guncellemesiyle XYAB duzeninden playstation duzeni olan YXBA 'ya gecebiliyosunuz ve 5 dakikaya kadar makro kaydedip arka butonlara atayabilirsiniz
+Yeni yazilim guncellemesiyle isterseniz joystick kismini dpad olan kisimla degistirebiliyosunuz ve yine isterseniz butun tuslarin kalibrasyon ayarini yapabilirsiniz
+jiroskop ozelligi var
-resmi bir xbox kolu olmadigindan 1-2 oyunda bazi tuslarin calismadigini gordum sadece,diger oyunlarda bir sorun yoktu
hocam xbox 9.nesili satın aldım. dün geldi şuan gayet memnunum. gayet rahat, ergonomik. tavsiyeniz için teşekkür ederim

Geri