Winchester
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
- Bütçe
- 3000
Dostlar selam sizden öneri bekliyorum. 2000-3000₺ arası 2000 altında olursa da sıkıntı yok önerilerinizi bekliyorum.
Onun ghosting sorunu var diye biliyorum.g5 odyssey
ghosting derken aydınlatırsan sevinirim.ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu bütçede 2k monitör öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onun ghosting sorunu var diye biliyorum.
ghosting derken aydınlatırsan sevinirim.
Şu viewsonic benim de uzun zamandır aklımda , hocam kullanıyor musun acaba sen ?ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu bütçede 2k monitör öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onun ghosting sorunu var diye biliyorum.
Kullanmıyorum ama özellik bakımından gayet iyi öneririm.Şu viewsonic benim de uzun zamandır aklımda , hocam kullanıyor musun acaba sen ?
Peki kardeşim sence 27 inch mi 24 inch mi ? Fazla fps oyunu oynayan birisi değilim daha çok chill takılmayı seviyorum ya da Hikayeli oyunlar falan..Kullanmıyorum ama özellik bakımından gayet iyi öneririm.
2k 27 inç daha uygun.Peki kardeşim sence 27 inch mi 24 inch mi ? Fazla fps oyunu oynayan birisi değilim daha çok chill takılmayı seviyorum ya da Hikayeli oyunlar falan..
Teşekkür ederim kardeşim.2k 27 inç daha uygun.