xurnashaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 316
- Bütçe
- 2000
Ay başı gibi gamepad almayı düşünüyorum 2000tl bütçem var. Eğer üstüne koyarak güzel bir şey alınabilir ise max 2500 e çıkabilirim, ne önerebilirsiniz ?
Ay başı gibi gamepad almayı düşünüyorum 2000tl bütçem var. Eğer üstüne koyarak güzel bir şey alınabilir ise max 2500 e çıkabilirim, ne önerebilirsiniz ?
ilk attığınız Claws marka olanı önerir misiniz ölü nokta var mıdır forza horizon 5 gibi oyunlarda hafif gaz vermek için kullanacağım
Hall effect gamepadler de drift problemi olmuyor diye biliyorum hocam.ilk attığınız Claws marka olanı önerir misiniz ölü nokta var mıdır forza horizon 5 gibi oyunlarda hafif gaz vermek için kullanacağım
O kadara çıkıyorsa kesinlikle nova 2 litexbox layout olması gerek, max 2500tl hocam
hocam clawsın başka isimle sattığı bir mouse aldım üstünde qc ibaresi olan üründe qc sorunu çıktı claws almayı düşünmüyorum maalesefClaw's tactical'ı dün sipariş verdim bu gün elime geçti sadece kutusunu açıp bakabildim malzeme kalitesi olarak fiyatına göre cidden çok iyi ve vaad ettiği özellikler çok dolu.
İki tane incelemesi var.