2000 TL kablosuz kulaklık önerisi

FKT74

80+
Reaksiyon skoru
58
İyi akşamlar herkese. 2000-2500 TL bütçem var günlük kullanımda sıkıntı çıkarmayacak kaliteli bir kulaklık arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genellikle müzik dinlemek ve video izlemek için kullanacağım. Kulak üstü veya içi fark etmez ama kulak içi olursa daha iyi olur.

Kablosuz düzgün bir ürün bulman zor

Kulak üstü olarak bı öneriniz varmıdır peki?
Ben gaming olarak aldım kablosuz fuxi h7 bence güzel kulaklık kendi sitesinde combatry kodu ile 1614 tl düşüyor müzik performansı da güzel bence ama rgb var ve sanırım kapanmıyor

2 Gün Önce Telefon'da Samsung'a geçince, Bugün de Samsung Buds FE Aldım. 1.699 TL'ye şuanlık iyi duruyor. Bütçe artarsa Anker Soundcore Liberty 4 "NC" ama artmazsa Buds FE öneririm.

2 Gün Önce Telefon'da Samsung'a geçince, Bugün de Samsung Buds FE Aldım. 1.699 TL'ye şuanlık iyi duruyor. Bütçe artarsa Anker Soundcore Liberty 4 "NC" ama artmazsa Buds FE öneririm.
Hayırlı olsun hocam ikisi arasında gidip geliyorum bende. Liberty 4 NC baya önerildi. Sanırım tercihim o olacak.

biraz daha biriktir veya bekle 700 daha ekle bunu al

Hocam oyun için kulaklığım var. Ben daha çok dışarıda müzik dinlemek için istiyorum. Yinede teşekkür ederim cevabınız için.

bu modelde kronik mikrofon sorunu var

Arkadaşlar konu güncel bütçe 2.5k kablosuz kulak üstü veya içi fark etmez. Xiaomi telefon kullanıyorum.

Geri