2000 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Hasan_Enes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
Bütçe
2000
Selam hocalar elimde sağlıklı çalışan kablosuz mouse kalmadı ne önerirsiniz bir bakındım kafamda ATK A9 Plus var.

atk a9 plus
vxe r1 plus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstradan Throne Raito Reflex var paw3395 sensör kullanıyor ekstradan küçük bir oled ekranı var dpi gösteriyor. Sensörü falan fiyatına göre çok iyi fakat malzeme kalitesi olarak tartışılır. Bazı kullanıcılar mousenin iç kısmındaki pil yeri fazla sallayınca sallanıyor diyor. Bir bakın derim.

@t1nerx

Son düzenleme:
atk a9 plus
vxe r1 plus

Ekstradan Throne Raito Reflex var paw3395 sensör kullanıyor ekstradan küçük bir oled ekranı var dpi gösteriyor. Sensörü falan fiyatına göre çok iyi fakat malzeme kalitesi olarak tartışılır. Bazı kullanıcılar mousenin iç kısmındaki pil yeri fazla sallayınca sallanıyor diyor. Bir bakın derim.

@t1nerx

Uzun sure kullandım hiç bir sorun yaşamadım gönül rahatlığıyla alın

atk a9 plus
vxe r1 plus

@t1nerx

Hocam siz almıştınız sanki nasıl sizce

A9 Plus'ı amazon üzerinden KlasseGear satıcısından almak sizce Wraith'ten almaktan daha mantıklı mı?

A9 Plus'ı Amazon üzerinden satın aldım hocalar teşekkür ederim.

A9 Plus'ı amazon üzerinden KlasseGear satıcısından almak sizce Wraith'ten almaktan daha mantıklı mı?
Kargo ile benzer fiyata denk geliyor, Amazon üzerinden almak daha mantıklı.

KlasseGear, Wraith, Meyer, Ulugames bu tarz ürünlerin de aracılığını yapıyorlar, yani bir sorun yaşadığınızda Amazon en azından arkanızda durur. Ben Wraith de dahil çoğu firmaya sürekli diyorum, bazı ürünleri bu tarz sitelerden satın, evet iade vb. durumlarda ekstra bütçe giriyor. Ama ürünleriniz pahalı ve aşırı kronik sorunlu bir ürün getirmediğiniz sürece insanlar memnun kalıyor yani.

Knka wraithdem alışveeiş yapmayın adamların, garanti politikası kötü bayağı. Elimde ve r1 pro max vardı 1 yılını doldurmadan mouse gitti komple. Kutusu durmasına rağmen içerik olmadığı için garanti kabul etmiyorlar. Bunu bilerek alışverişinizi yapın.

Geri