2000 TL'ye mouse önerisi

denizk44

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba arkadaşlar mouse değiştiricem önceden razer deathadder essential mouse kullanıyordum ve mouse değiştiricem bütçem 2000 tl kablolu kablosuz farketmiyor . Masaüstü bilgisayar kullanıyorum wifi alıcısı yok bluetooth yok . Valorant oynuyorum fps oyunu için bir mouse lazım .

Merhaba arkadaşlar mouse değiştiricem önceden razer deathadder essential mouse kullanıyordum ve mouse değiştiricem bütçem 2000 tl kablolu kablosuz farketmiyor . Masaüstü bilgisayar kullanıyorum wifi alıcısı yok bluetooth yok . Valorant oynuyorum fps oyunu için bir mouse lazım .
https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 al geç kanka 800mah bataryası var ekstrada malzeme kalitesi güzel.

ATK tavsiye etmiyorum. Burda çok ATK tavsiye eden çıkar şişirilmiş bir marka.
Attack Shark X11
Attack Shark X3 Superlight

Hocam razeri neden kullanmıyorsunuz bende p mouse almayı düşünüyordum fps için iyi değil mi

Hocam razeri neden kullanmıyorsunuz bende p mouse almayı düşünüyordum fps için iyi değil mi
hocam mouse güzeldi elime iyi oturuyordu 2 sene oldu skatezleri gitti bende skatez alıcağıma yeni mouse almak istedim kablosuz masam biraz dar kablolar takılıyordu

Geri