İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,434
Zorlarım hocam

Zorlarım hocam
QP güvenilir ama siteleri çökmüş sanırım.Site güvenilir mi
Fan sesi fazla haberin olsun. Tam yükte 50 desbiel.Site güvenilir mi
PSU'da en az anakart işlemci kadar önemli değilmi?Fan ses fazla haberin olsun. Tam yükte 50 desbiel.
PSU dediğin bileşen bu dediklerinin sağlığından sorumlu. En ufak voltajda sistemi eline alırsın dikkat etmezsen.PSU'da en az anakart işlemci kadar önemli değilmi?
Beni etiketle sistem toplayalım demiştin.QP güvenilir ama siteleri çökmüş sanırım.
Sen konu açıp beni etiketleyeceksin. Bütçeni yazmayı unutma.Beni etiketle sistem toplayalım demiştin.
Peki bende en az marka olarak delta nzxt mi tercih edeyim?PSU dediğin bileşen bu dediklerinin sağlığından sorumlu. En ufak voltajda sistemi eline alırsın dikkat etmezsen.
PSU dediğin bileşen bu dediklerinin sağlığından sorumlu. En ufak voltajda sistemi eline alırsın dikkat etmezsen.
PSU dediğin bileşen bu dediklerinin sağlığından sorumlu. En ufak voltajda sistemi eline alırsın dikkat etmezsen.
Bütçeye göre o fiyatta alınabilecek en iyisi NZXT C750. ya da ikinci elden daha yüksek tier bir PSU bakacaksın.Peki bende en az marka olarak delta nzxt mi tercih edeyim.
Zaten delta nzxt aynı fiyat. Hangisi tercih edilmeli?Bütçeye göre o fiyatta alınabilecek en iyisi NZXT C750. ya da ikinci elden daha yüksek tier bir PSU bakacaksın.
NZXT alabilirsin Delta sesli çalışıyor.Zaten delta nzxt aynı fiyat. Hangisi tercih edilmeli?
NZXT alabilirsin Delta sesli çalışıyor.