125cc kullansa yeter scooter neScooterla alışın sonra daha iyilere geçin Hocam daha iyi olur sizin
İçin
Bisikleti 5 yaşındaki kardeşim de sürüyor Belli ki daha hiç vitesli motor sürmemişsin. Büyük motorun vites arttırıp düşürmesi bile mesele. Dönüşleri alışı farklı. 0 dan büyük motor çok tehlikelidir. Bak araba modeli yükseldikçe konfor artar ve sürüş kolaylaşır. Motor öyle değil. Motorsikletin motor hacmi büyüdükçe ve motor ağırlaştıkça dönüşler ve sürüş tamamen farklı olur ve çok zordur ayarlaması. Dediğim gibi bu şekil heveslenip çok canını kaybeden tanıyorum. Sana tavsiyem ilk önce schooter veya kanuni tarzı küçük 50 lik motorlarla başlaman.Şu an bisiklet sürüyorum canım yol bilgim var ama bisiklet ve motor aynı değildir
Zamanı yok ne zaman motoru öğrenirsiniz trafik bilginiz artar falan ozaman bence yaklaşık 1.5 sene netPeki bu scooteri ne kadar kullanayim
120yle duvara girerse 125cc kullansa yeter scooter ne deme şansı kalmaz125cc kullansa yeter scooter ne
Hiç motor sürmedim o halde 50 lik falan dandik bişey alayım ilk etap da ya çok da kullanmicam açıkçası üniversitede kullanicam.zaten istediğim üni nin yurdu kampüs içindeBisikleti 5 yaşındaki kardeşim de sürüyor Belli ki daha hiç vitesli motor sürmemişsin. Büyük motorun vites arttırıp düşürmesi bile mesele. Dönüşleri alışı farklı. 0 dan büyük motor çok tehlikelidir. Bak araba modeli yükseldikçe konfor artar ve sürüş kolaylaşır. Motor öyle değil. Motorsikletin motor hacmi büyüdükçe ve motor ağırlaştıkça dönüşler ve sürüş tamamen farklı olur ve çok zordur ayarlaması. Dediğim gibi bu şekil heveslenip çok canını kaybeden tanıyorum. Sana tavsiyem ilk önce schooter veya kanuni tarzı küçük 50 lik motorlarla başlaman.
125likle 120 basilmaz motorun anasi **** anladin sen. ilk öğrenen adamında 120 bascağını dusunmuyorum120yle duvara girerse 125cc kullansa yeter scooter ne deme şansı kalmaz
cbr 125 , pulsar 150 lik , duke vs motoru nasıl istediğinize bağlı. ama cbr gözüme hoş gelmiyor duke veya pulsar kadar. Yine de tercih sizin.Motor piyasası ve özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok ben normalde seneye enduro bisiklet alicaktim 10tl civarı onlar bir aekadas 10 daha koy motor al dedi 20k ya ne alınır dış görünüşü falan güzel ne vardır
hiç kullanmadıysanız girişmeyin cbr 125 falan. Önce öğrenin yoksa ehliyet alın. En önemlisi ekipman alın. Sadece kasktan bahsetmiyorum.Hiç motor sürmedim o halde 50 lik falan dandik bişey alayım ilk etap da ya çok da kullanmicam açıkçası üniversitede kullanicam.zaten istediğim üni nin yurdu kampüs içinde
kanka RKS K-Light 202 süper motor chopper seviyorsan parasına en iyisiMotor piyasası ve özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok ben normalde seneye enduro bisiklet alicaktim 10tl civarı onlar bir aekadas 10 daha koy motor al dedi 20k ya ne alınır dış görünüşü falan güzel ne vardır
20kya temiz cbr125 zor zaten. + ekipmanada bi dünya para vermeli. baslangıc olarak mondial kuba vs olabilir.cbr 125 , pulsar 150 lik , duke vs motoru nasıl istediğinize bağlı. ama cbr gözüme hoş gelmiyor duke veya pulsar kadar. Yine de tercih sizin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç kullanmadıysanız girişmeyin cbr 125 falan. Önce öğrenin yoksa ehliyet alın. En önemlisi ekipman alın. Sadece kasktan bahsetmiyorum.
motor için ayrılan ücretten bahsedersek pulsar ile duke bulunabilir herhalde piyasaya bakmayalı oldu baya. Abim pulsar kullanıyor oradan biliyorum. Babam da eskiden kullanırdı değiştirdi küçük kalınca.20kya temiz cbr125 zor zaten. + ekipmanada bi dünya para vermeli. baslangıc olarak mondial kuba vs olabilir.