20000tl olan beyaz bi anakart arıyorum

kylox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Bütçe
20000
Bı sistem için beyaz bı anakart bakıyorum bütçe 20k belki daha fazla da olabilir onda sorun yok cevaplarınızı bekliyorum <3

Bı sistem için beyaz bı anakart bakıyorum bütçe 20k belki daha fazla da olabilir onda sorun yok cevaplarınızı bekliyorum <3
Sistem? Am5 için mi ? Kendime almayı düşündüğüm bu

Evet am5
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

E ile A arasında ki fark neydi acaba

Yanlış hatırlamıyorsam X870E amiral gemisi olan. Çok küçük farklar var diye biliyorum

Başka önerebilcegin anakart var mı
Anakartta takıntım Msi dir.Baska marka bakmam. 2 tane anakart vardı aklımda. Siyah ve beyaz olarak. Siyah dizseydim X870E Carbon Wifi idi
Beyaz da bu.

alınabilecek en güzel beyaz anakarttır benim gözümde hemde Extreme boyutta baya dolu bir anakart ama daha uygun yollu bir şey ararsan
bunada bakabilirsin

alınabilecek en güzel beyaz anakarttır benim gözümde hemde Extreme boyutta baya dolu bir anakart ama daha uygun yollu bir şey ararsan
bunada bakabilirsin
Bu ilk linkte olan da 4 sdd var hangileri pcli 4.0 veya 5.0 olduğu yazmıyor sanırım kaç tanesi 4.0 kaç tanesi 5.0

Anakartta takıntım Msi dir.Baska marka bakmam. 2 tane anakart vardı aklımda. Siyah ve beyaz olarak. Siyah dizseydim X870E Carbon Wifi idi
Beyaz da bu.
Bence msi anakart alınmamalı. Ekran kartlarına lafım yok ama. Ayrıyeten asus x870-A modelinede bakabilirsiniz kendimde kullanıyorum eksiğine rastlamadım

Rx 6600var beyaza boyadım 20ye bırakırım

Bence msi anakart alınmamalı. Ekran kartlarına lafım yok ama. Ayrıyeten asus x870-A modelinede bakabilirsiniz kendimde kullanıyorum eksiğine rastlamadım
Yani tabi herkesin kendi tercihi oluyor MSI bana güzel geliyor beyaz anakart olarak da en iyilerinden biri bence

Rx 6600var beyaza boyadım 20ye bırakırım
Zaten 3 tane ekran kartım var anakart soruyorum anakart ne alacağımı biliyorum da insanlara da bı sormak istedim

Yani tabi herkesin kendi tercihi oluyor MSI bana güzel geliyor beyaz anakart olarak da en iyilerinden biri bence

Zaten 3 tane ekran kartım var anakart soruyorum anakart ne alacağımı biliyorum da insanlara da bı sormak istedim
Ben asusu alırken gigabyte x870e modelinin beyazı yoktu şimdi alıcak olsam gigabyte tercih ederim ayni fiyata daha üstün bi anakart. Gerçi bu anakartların hiçbiri alanını üzmez tasarım farkları dışında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,025
Üyeler
192,592
Son üye
LorethLorien
Geri