Oğuzhan kılıç
80+
1TB 2000MB okuma hızlı 1600MB yazma hızlı M2SSD buldum fakat okuma yazma hızları bana düşük geldi sizce nasıl?
Hocam bütçeden ziyade 2.elden 1700TL ye bulabildim bu özelliklere sahip M2SSD'yi uygun gibi geldi.(bütçe Max 2.000)Düşük. bÜTÇE NE?
Bu fiyatlar için yeterli. https://www.idefix.com/kioxia-1tb-e...sk-p-1326824?vendorId=2317&ref=akakce&v=1.5.11TB 2000MB okuma hızlı 1600MB yazma hızlı M2SSD buldum fakat okuma yazma hızları bana düşük geldi sizce nasıl?
Arkadaşın önerdiği Plus G3 daha mantıklı.
Hocam 2.elden 1700TL ye bu özelliklere sahip M2SSD'yi buldum satıcı ürünü hiç kullanmamış.( Adata Legend 700 1TB M2 SSD)bir ssd yi sadece sıralı okuma yazma hızına göre değerlendirmemek lazım
evet günümüz m2 nvme ssd lerine göre bir tık altta kalan bir hız değeri paylaştığınız değerler
ama bırakın hdd yi 2.5'' ssd ye göre bile çok iyi değerler
ssd de
sıralı okuma yazma
rastgele okuma yazma
tbw
dram (dramsiz hiç bir şart altında alınmaz diye bir durum yok ama olursa iyi olur)
bu değerler karşısında ne kadar para vereceksiniz o önemli
değerlerden öte baktığınız ürünün tam modelini yazarsanız ürün bazında değerlendirme ve yakın fiyatlarda alternatiflerini önerebiliriz
hiç kullanılmamıştan kastınızHocam 2.elden 1700TL ye bu özelliklere sahip M2SSD'yi buldum satıcı ürünü hiç kullanmamış.( Adata Legend 700 1TB M2 SSD)
hiç kullanılmamıştan kastınız
afturası kesilmiş ama kutusu açılmamış mı (bazen hazır sistem alanlar o şekilde satabiliyor öyle bir şey mi )
kutusu açılmış mı
ürün sıfır değil
Kötü öneri,
xd bırı pcıe 3 bırı pcıe 4 onersem onu onerırdımKötü öneri,
Kioxia Exceria Plus G2 LRD20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G2 LRD20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Kioxia Exceria Plus G2 LRD20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com