2000TL'ye kadar bluetooth/Wireless oyuncu kulaklığı önerisi

Bütceni cok az aşıyor ama razer barracuda x 2022 öneririm Ben 3-4 aydır kullanıyorum çok ama çok memnunum.

Hepsine de X koymuşlar

Son düzenleme:

Hepsine de X koymuşlar
Corsair void elite incelemesine bakacağım. Logitech olan kablolu. Razer barracuda konusunda ise hala bakıyorum. Ben genel de oyun oynuyorum zaten beni ses kasma konusunda memnun edecek bir kulaklık arıyorum. Harici bluetooth kulaklığım var müzik dinlemek için dışarı çıkacağım zaman falan. Her öneriye açığım

Corsair void elite incelemesine bakacağım. Logitech olan kablolu. Razer barracuda konusunda ise hala bakıyorum. Ben genel de oyun oynuyorum zaten beni ses kasma konusunda memnun edecek bir kulaklık arıyorum. Harici bluetooth kulaklığım var müzik dinlemek için dışarı çıkacağım zaman falan. Her öneriye açığım
Hocam void elite kesinlikle önermem. Barracuda x ten önce void elite almıstım ses ve mikrofon kalitesi cok kötüydü hemeb iade ettim ve barracuda x aldım suan cok memnunum.

Başla logitechle karıştırdım galiba. Düzelttim tekrar bak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,564
Üyeler
191,125
Son üye
omrumdemeona
Geri