Receb İvedik
80+ Bronze
kliması hidrolik direksiyonu olanlara bak
En önemli soru dizel mi benzin miyağ filtresi ve hava filtresi fiyatları ne durumda, küçük bir ilçede değilim istanbuldayım parça sorunu olacağını sanmıyorum. Motor elimde patlamadıktan sonra küçük küçük 2-3k masraflardan sorun olmaz da
yağ filtresi ve hava filtresi fiyatları ne durumda, küçük bir ilçede değilim istanbuldayım parça sorunu olacağını sanmıyorum. Motor elimde patlamadıktan sonra küçük küçük 2-3k masraflardan sorun olmaz da
Otomatik mi manuel miEn önemli soru dizel mi benzin mi
Bu fiyat bandına otomatik araba alınmasına karşıyım ayrıca benzin daha mantıklıOtomatik mi manuel mi
200kya çiçek gibi araçlar şu piyasada hocam.yazık günah şunlara 200k vermek
Zaten otomatik vitesi manuel vites yapanlar var arabayı bozanlar varBakım seti 300 TL nays ve tık hızı kuponları ile 200 TLden bile düşüğe geliyor hatta. Yağına da 400 lira desen 10 bin kmde sana çıkaracağı masraf işçilikle 1kya bile gelmeyecektir bakım masrafı. 1.8 atmosferik ve VICS sistemli olduğu için hem yakıt hem performansı çok iyi ayrıca masraf çıkarırsa bile aşırı ucuz. Ben 1.6 motoru her şey dahil 6 bin liraya üst kapak yaptırdığımı hatırlıyorum o derece ucuz. Bu fiyata üzmeyecek nadir arabalardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyat bandına otomatik araba alınmasına karşıyım ayrıca benzin daha mantıklı