Soru başlıkta arkadaşlar. Bugün "YASALUYARI" adı altında telefonumun IMEI'sinin klonlandığını ve 22 Şubat'ta kapanacağını öğrendim. Ne yapabilirim ? Kurtarma yolu var mı ?
telefonun markası nedir ?Soru başlıkta arkadaşlar. Bugün "YASALUYARI" adı altında telefonumun IMEI'sinin klonlandığını ve 22 Şubat'ta kapanacağını öğrendim. Ne yapabilirim ? Kurtarma yolu var mı ?
Hayatımda duyduğum en sinir bozucu çözüm önerisiydi bu, bunu yaparsa yasal olarak bir suç işlemiş olur, biliyorsun değil mi?telefonculardan birinde imei attırabilirsin
ben telefonu yurt dışından aldı sandım pardonHayatımda duyduğum en sinir bozucu çözüm önerisiydi bu, bunu yaparsa yasal olarak bir suç işlemiş olur, biliyorsun değil mi?
Telefonu aldığın yerle ya da BTK ile iletişime geç, benim de başıma gelmişti.
Yine yasal olmuyorben telefonu yurt dışından aldı sandım pardon
ben telefonu yurt dışından aldı sandım pardon
Telefon zaten yurtdışı , başlığı düzgün okuyun. Bu zaten dünyanın her tarafında olan bir şey. Ne bu atar ?Hayatımda duyduğum en sinir bozucu çözüm önerisiydi bu, bunu yaparsa yasal olarak bir suç işlemiş olur, biliyorsun değil mi?
Telefonu aldığın yerle, Samsung ile ya da BTK ile iletişime geç, benim de başıma gelmişti.
Telefon yurtdışı dostum.Hocam tüketici hakem heyetine veya iç işleri bakanlığı mıydı hatırlamıyorum ama bir yere başvurmanız gerekiyordu. Elinizde IMEI'nin olduğu fatura var mı? O Faturayı göstereceksiniz ve diyeceksiniz ki "bu telefon benim ama imei'm klonlanmış.". Sonra da onlar gereken işlemleri yaparlar herhalde.
Hocam o zaman ya illegal yollardan telefonunuza başka bir telefonun imei'sini attıracaksınız (önermem), ya da yasal yoldan 2000TL imei kayıt ücreti ödeyeceksiniz.Telefon zaten yurtdışı , başlığı düzgün okuyun. Bu zaten dünyanın her tarafında olan bir şey. Ne bu atar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon yurtdışı dostum.
Dünyanın her yerinde IMEI klonlama yapılıyor diye yaptığın doğru mu oluyor? Böyle yaparak bir başkasına aynı durumu yaşatıyorsun. Telefonu aldığın yerle iletişime geç ya da kayıt ettir telefonunu.Telefon zaten yurtdışı , başlığı düzgün okuyun. Bu zaten dünyanın her tarafında olan bir şey. Ne bu atar ?
Eski bir telefonum var. Onun IMEI'sini attırayım diyorum. 2000 TL verecek olsam üstüne 300-500 ekler minimum bir Xiaomi Redmi Note 8 falan alırım.Hocam o zaman ya illegal yollardan telefonunuza başka bir telefonun imei'sini attıracaksınız, ya da yasal yoldan 2000TL imei kayıt ücreti ödeyeceksiniz.
Eski telefonumun numarasını kayıt ettiriyorum. Bundan kime ne ? Ben Almanya'dan buraya yerleştim mesela , telefonumu kullanamayacak mıyım ? Saçma saçma konuşmayın.Dünyanın her yerinde IMEI klonlama yapılıyor diye yaptığın doğru mu oluyor? Böyle yaparak bir başkasına aynı durumu yaşatıyorsun. Telefonu aldığın yerle iletişime geç ya da kayıt ettir telefonunu.