Neler Yeni

Yardım 2018 Yılında Aldığım Yurtdışı Telefonumun IMEI Numarası Klonlanmış Ne Yapabilirim ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
İyice saçmaladın, umarım yakalanırsın da cezasını çekersin.
Yurtdışından PC parçaları getiren firmalar var. Hepside "acaba nerden daha ucuza geçirtirim" diye bi taraflarını yırtıyor. Burda kimseye zararım olmadan eski telefonumun kimliğini şimdikine geçireceğim diyorum. Sana daha bir şey anlatılmaz.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Cümleyi karıştırmışım demek. Onu geçte bence sen demek istediğimi anladın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İllegal.
Yapacak bir şey yok o zaman. 2006TL vereceksin ya da illegal şekilde yine İMEİ attıracaksın.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Uyuşturucu kullanarak da sadece kendini etkiliyorsun ama bunun da bir cezası var, değil mi? Kanunlar var bu ülkede, sen ise aykırı gelip seni uyaranlara ise 3.5 IQ diyorsun, hayırlı işler.
Bu işlemin ne devlete ne bana zararı var. Yaptığın benzetmeye bak. İşine bak.

Yapacak bir şey yok o zaman. 2170TL vereceksin ya da illegal şekilde yine İMEİ attıracaksın.
Eski bir telefonum var , onu kayıt ettiririm.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Yurtdışından PC parçaları getiren firmalar var. Hepside "acaba nerden daha ucuza geçirtirim" diye bi taraflarını yırtıyor. Burda kimseye zararım olmadan eski telefonumun kimliğini şimdikine geçireceğim diyorum. Sana daha bir şey anlatılmaz.
Sen de aynı şekilde şu anda bir taraflarını yırtıyorsun. Başkası da aynısını yapıyor diye masum mu çıkıyorsun? Ne saçma bir mantıktır bu?

Bu işlemin ne devlete ne bana zararı var. Yaptığın benzetmeye bak. İşine bak.
Bu işlemin devlete zararının 0 olduğunu falan mı düşünüyorsun? Sence niye 2000 TL IMEI kayıt ücreti var? Düşün biraz, bulabilirsin.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Sen de aynı şekilde şu anda bir taraflarını yırtıyorsun. Başkası da aynısını yapıyor diye masum mu çıkıyorsun? Ne saçma bir mantıktır bu?
Haha. Bir taraflarını yırtan sensin. Başkası da aynısını yapıyor diye masum çıkmaya çalışmıyorum burda. Kimseye zararı olmadan , "TAMAMEN BANA AİT OLAN TELEFONUN KİMLİĞİNİ" yeni telefonuma aktaracağım. Bunun için devlete 2K vermem , kendim yaparım. Bu ne uyuşturucuya benzer , ne de başka bir şeye. Git başka yerde yap ahlak bekçiliğini -ki zaten burda aksi bir durum yok.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Haha. Bir taraflarını yırtan sensin. Başkası da aynısını yapıyor diye masum çıkmaya çalışmıyorum burda. Kimseye zararı olmadan , "TAMAMEN BANA AİT OLAN TELEFONUN KİMLİĞİNİ" yeni telefonuma aktaracağım. Bunun için devlete 2K vermem , kendim yaparım. Bu ne uyuşturucuya benzer , ne de başka bir şeye. Git başka yerde yap ahlak bekçiliğini -ki zaten burda aksi bir durum yok.
Anlamanı beklerdim ancak sen burada hiçbir türlü 2000 TL ödemeyi kabul etmeyeceğin için hiçbir türlü de fikrini değiştirmezsin, iyi forumlar. Yasa dışı konularını da mümkünse burada açma lütfen.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Hayatımda duyduğum en sinir bozucu çözüm önerisiydi bu, bunu yaparsa yasal olarak bir suç işlemiş olur, biliyorsun değil mi?

Telefonu aldığın yerle, Samsung ile ya da BTK ile iletişime geç, benim de başıma gelmişti.
her halta vergi imei o bu şu diye ücret alırlarsa yasallık umrumda olmaz

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
her halta vergi imei o bu şu diye ücret alırlarsa yasallık umrumda olmaz
Orada haklısınız, ben de bu kadar vergiyi fazla buluyorum ancak bu, yaptığı işlemin yasal olmadığını ve kanunen yapmaması gerektiğini değiştirmez.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Orada haklısınız, ben de bu kadar vergiyi fazla buluyorum ancak bu, yaptığı işlemin yasal olmadığını ve kanunen yapmaması gerektiğini değiştirmez.
fark etmez yakalarlarsa tebrik ederim zaten daha sosyal medyada küfür hakareti yasakladık diyorlar ama hala birbirine küfür eden topluluk görüyorum kısacası uğraşmazlar

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Soru başlıkta arkadaşlar. Bugün "YASALUYARI" adı altında telefonumun IMEI'sinin klonlandığını ve 22 Şubat'ta kapanacağını öğrendim. Ne yapabilirim ? Kurtarma yolu var mı ?
biraz bekle arama falan yapamazsan o zaman imei attırırsın neden dersen nokia telefonumada aynı mesaj geldi ama hala kullanıyorum 🤡

Top Bottom