@isikt11 (anlamayanlar için attığım delikler golf deliği )hı hı haha haha ahahhahahaha PUAHAHHAAH 🕳🕳
Daha fazla oyun ekleyemedim, sınır vardı...Hades yok, Doom Eternal yok, Ori yok. Beğenmedim listeyi.
Ne bu şimdi?hı hı haha haha ahahhahahaha PUAHAHHAAH 🕳🕳
+1Hades yok, Doom Eternal yok, Ori yok. Beğenmedim listeyi.
Daha fazla oyun ekleyemedim, sınır vardı..
Özür dilerim yavaş yavaş gülme eekti vermeye çalıştım olmadıDaha fazla oyun ekleyemedim, sınır vardı...
Ne bu şimdi?
Amaç? Oldu paşam 90+1 blab gol bam sa diyen @01Ringo dan farkın yok :dhı hı haha haha ahahhahahaha PUAHAHHAAH 🕳🕳
Marvels Avengers, COD Cold War çöpleri yerine konulabilirdi bunlar.Daha fazla oyun ekleyemedim, sınır vardı...
bişiyi de beğen abiHades yok, Doom Eternal yok, Ori yok. Beğenmedim listeyi.
Bunun bu konuyla alakası ne peki?Özür dilerim yavaş yavaş gülme eekti vermeye çalıştım olmadı
Bu sefer neden Cold War yok, Avengers yok denecekti.Marvels Avengers, COD Cold War çöpleri yerine konulabilirdi bunlar.
Re 3 de aday dahi olamaz gözümde. Zayıf bir liste olduğunu düşünüyorum Gizem hanım.
Ya çok eksik var listede ve hak etmeyen oyunlar konulmuş. Çok triggerlandım.bişiyi de beğen abi
kanka beni niye reklam ediyonAmaç? Oldu paşam 90+1 blab gol bam sa diyen @01Ringo dan farkın yok :d