kullanmadım ama instagram'da yağ gibi akmıyacağına eminim sayfayı kaydırdığında dona dona gidicektiröyle de yazılımı falan şuan güncel instagram wp telegram falan açar mı ya?
açarsa sorun olmaz çünkü bence en iyi ıphone kasasıydı. SE bulabilseydim bi se alacaktım ama temiz adam akıllı yok piyasada.
6 Aylık 5s alcam beyler ne diyorsunuz değmez mi 6 ay için?
eyvallah gündelik için taş gibi olduğunu düşünüyorum ben de. İnstagramda kasması normal artıkaga bende var o telefon dün bi girip bakayım dedim her şey çalışıyor düzgünce youtube, whatsapp, insta falan günlük kullanım için hala alınır. hala taş gibi
şuan 12.5.1 sürümü var.aga bende var o telefon dün bi girip bakayım dedim her şey çalışıyor düzgünce youtube, whatsapp, insta falan günlük kullanım için hala alınır. hala taş gibi
8 senelik telefona göre çok iyi. sadece 1 kere pil değiştirdim.eyvallah gündelik için taş gibi olduğunu düşünüyorum ben de. İnstagramda kasması normal artık
gündelik için taş ama şarjı sadece 1 saat giden bir taş bataryayı yenilesen bile 1 saatten fazla instagram da takılamazsıneyvallah gündelik için taş gibi olduğunu düşünüyorum ben de. İnstagramda kasması normal artık
bu cevabınızın gerçekle ya da mantıkla alakası olduğunu düşünmüyorum hocamgündelik için taş ama şarjı sadece 1 saat giden bir taş bataryayı yenilesen bile 1 saatten fazla instagram da takılamazsın
5 de5 de mi 5s de mi öyle diyor?
sallıyorsun galiba bu rakamları.gündelik için taş ama şarjı sadece 1 saat giden bir taş bataryayı yenilesen bile 1 saatten fazla instagram da takılamazsın
babamın eski teli evde duruyor kendi telefonumun bataryası değişimdeydi 5s de 15 20 dk wp gezdim %20 den fazla şarj gitti sallıyorum evetsallıyorsun galiba bu rakamları.
eğer aynı kasada güncel telefon istiyorsan se 1. nesil öneririm.eyvallah gündelik için taş gibi olduğunu düşünüyorum ben de. İnstagramda kasması normal artık
dene gör 1 hafta sonra youtube > iphone pil ömrü uzatma diye aratırsın amabu cevabınızın gerçekle ya da mantıkla alakası olduğunu düşünmüyorum hocam
taktığınız batarya sahteyse normal telefon tamir görmüşse böyle olması gayet normal yani sizin telde sıkıntı var.babamın eski teli evde duruyor kendi telefonumun bataryası değişimdeydi 5s de 15 20 dk wp gezdim %20 den fazla şarj gitti sallıyorum evet