Neler Yeni

2021'de Iphone 5s almak?

Theadora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Gökhan
note 4 den asla geçilmez klavyede yazı yazamazsın film video vs izlerken keyif alamazsın
şuan note 4 den yazıyorum bunu bak yazarken kasıyor :D telefondan da film izlemem zaten hani sade klasik 5s kardeşim çok takıldın sen bu konuya :) ios daha güçlü androidden bi iphone x ya da 12 kullan farkı anlarsın

şahin doğan

80+ Platinum
adam dedi ya 5s kasasını seviyorum diye
sevmek ayrı kullanmak farklı j7 vardı çok eskiden o zamanlar 6s e geçmiştim 5.5 inch den 4.7 inch e düştüğümde bile fark hissediliyordu ekran açısından burda 5.7 den 4 e düşüyor

Forumuye

80+ Bronze
Evet gündelik kullanım için 5s düşünüyorum. kasasını sevdiğimden dolayı temiz bi telefon buldum çok çok ucuza da halledicem. Sizce alınır mı? bi 6 ay kullansam değiştirmeyi düşünüyorum sonrasında zaten.
Konu altında yazılımından kullanan arkadaşlarını fikirlerini falan tartışalım.
200tl falan daha koyup ilk nesil SE daha alınabilir bence. En azından güncel ıos sürümüne sahip her uygulamayı şimdilik destekliyor.

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
şuan note 4 den yazıyorum bunu bak yazarken kasıyor :D telefondan da film izlemem zaten hani sade klasik 5s kardeşim çok takıldın sen bu konuya :) ios daha güçlü androidden bi iphone x ya da 12 kullan farkı anlarsın
j7 den 6s e sonra xs e geçtim j7 ile 6s arasında çok fark yoktu o zamanlar performans açısından ama 6s den xs e geçince fark belli oluyor

Forumuye

80+ Bronze
öyle de yazılımı falan şuan güncel instagram wp telegram falan açar mı ya?
açarsa sorun olmaz çünkü bence en iyi ıphone kasasıydı. SE bulabilseydim bi se alacaktım ama temiz adam akıllı yok piyasada.
6 Aylık 5s alcam beyler ne diyorsunuz değmez mi 6 ay için?
Bence değmez ya. Kullanmaya başlayana kadar ben de İOS stabil falan diyordum ama bu da öyle aşırı stabil falan değil. Bu da takılıyor bu da donuyor yani dedikleri kadar yokmuş bence.

şahin doğan

80+ Platinum
Bence değmez ya. Kullanmaya başlayana kadar ben de İOS stabil falan diyordum ama bu da öyle aşırı stabil falan değil. Bu da takılıyor bu da donuyor yani dedikleri kadar yokmuş bence.
güncelleme almayı kesmiş ios alırsan kasar tabii ki

şahin doğan

80+ Platinum
Kullandığım cihaz eski bir şey değil. İyi Android de kullandım iyi IOS de kullandım bence aşırı farkları yok. İkisi de belli durumlarda piyasanın en iyisi falan dinlemeden kasıyor 😀
bu yıllarda kullandıysan iphone 6 ve daha alt sürüm telefonlar kasar ama şuan 6s kullan orta seviye android den farkı yok hatta daha stabil uygulama çökmeleri vs olmaz

Forumuye

80+ Bronze
bu yıllarda kullandıysan iphone 6 ve daha alt sürüm telefonlar kasar ama şuan 6s kullan orta seviye android den farkı yok hatta daha stabil uygulama çökmeleri vs olmaz
6s günümüz için biraz zayıf kalıyor ama ağır iş yapmayacak biri için fena değil. fiyat uygun olduğu için de alınabilir.

Ama orta seviye androidler (Redmi Note 9S gibi) şuan çok daha stabil onu diyim.

Top Bottom