KirliKill
80+ Silver
tmBoş Yapma
tmBoş Yapma
almaz ben açıklamamdaki sistem ile 720P düşükte 200 alıyorum zulanın optımızasyonu kötü720p en düşükte alır bu arada
kendisinin boş yaptığının farkında değil neyse bende onunla aynı seviyeye inmeyeyim720p en düşükte alır bu arada
tamam kardeşim sen zulanın yazılımcısısın biz hiç zula oynamadık ben malım herşeyi sen biliyorsun aferin sanaalmaz ben açıklamamdaki sistem ile 720P düşükte 200 alıyorum zulanın optımızasyonu kötü
bilip bilmeden konuşuyorsun ben o sistemden daha güçlü bir sistemde o fpsnin yarısını anca oluyorum o nasıl alıcak?kendisinin boş yaptığının farkında değil neyse bende onunla aynı seviyeye inmeyeyim
nEZaten o yüzden koydum. Bu sözü direkt İtopya'nın kendisi video başlığı olarak bunu atmış.
Ne Alaka şimdi?tamam kardeşim sen zulanın yazılımcısısın biz hiç zula oynamadık ben malım herşeyi sen biliyorsun aferin sana
aga zuladan bahsediyorsun bendeniz intel hd graphick kullanan bir insanım 1080p de orta ayarlarda 40 fps alıyorum ekran kartı olmayan bi pc de 1050 ti ile nasıl 720p en düşükte 500 fps alamıyorsa bu afedersin ama senin cahilliğindir. konu tartışmaya kapalıdır forumu ve arkadaşın konusunu kirletmeyelimbilip bilmeden konuşuyorsun ben o sistemden daha güçlü bir sistemde o fpsnin yarısını anca oluyorum o nasıl alıcak?