Neler Yeni

2022 iPhone 7 alınır mı?

şahin doğan

80+ Platinum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,385
İsim
Hacı
Alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yavuz Çaylı
İlgilendiği Kategoriler
Araba, ufak tefek teknoloji
Discord
YAwUZ#9261
güncelleme almayan bir iphoneyi 3 sene kullandım
sağlamdı falan tamam ama tuşlu telefondan farkı kalmamıştı
uygulamalar desteğini kesiyor bir süre sonra

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Ortalama 250-300 lira batarya masrafın olacak (dediğin gibi deji batarya mantıklı) ve telefonun güncelliğini koruma ömrü 2 sene olur. Bu şartları kabul ederek temiz ise alabilirsin.

Whatsapp, Instagram, Twitter, bankacılık uygulamalarında ios 15 desteği daha uzun süreler sürecektir ama yeni nesil uygulamalar örneğin.
Netflix vs gibi app'ler çok fazla geriye dönük destek vermiyor. Veya yükledikten sonra silmemeniz gerekiyor. Netflix şu anda ios14 istiyormuş mesela. Bunlar kafana yatıyorsa alabilirsin.

iPhone için kullanımın güncelliği; son ios sürümü+2 sene şeklindedir genel olarak. Ben de bir iPhone 6s kullanıcısıyım. Seneye değiştirmeyi düşünüyorum.

MehmetSG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
MEHMET SÜLEYMAN GÖKSEL
redmi note 8(yurt dışı) verip üst 400 e iphone 7 aldım telefonun pili 81 orjinal pil kasada çizik vs var ekranı orjinal ve parmak izi çalışıyor . sizce fiyat açısından iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncelleme almayan bir iphoneyi 3 sene kullandım
sağlamdı falan tamam ama tuşlu telefondan farkı kalmamıştı
uygulamalar desteğini kesiyor bir süre sonra
Ortalama 250-300 lira batarya masrafın olacak (dediğin gibi deji batarya mantıklı) ve telefonun güncelliğini koruma ömrü 2 sene olur. Bu şartları kabul ederek temiz ise alabilirsin.

Whatsapp, Instagram, Twitter, bankacılık uygulamalarında ios 15 desteği daha uzun süreler sürecektir ama yeni nesil uygulamalar örneğin.
Netflix vs gibi app'ler çok fazla geriye dönük destek vermiyor. Veya yükledikten sonra silmemeniz gerekiyor. Netflix şu anda ios14 istiyormuş mesela. Bunlar kafana yatıyorsa alabilirsin.

iPhone için kullanımın güncelliği; son ios sürümü+2 sene şeklindedir genel olarak. Ben de bir iPhone 6s kullanıcısıyım. Seneye değiştirmeyi düşünüyorum.
en fazla gelecek yaz değiştirmeyi düşünüyorum geri zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,019,072
Üyeler
161,544
Son üye
hayko man
Top Bottom