MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12,019
- İsim
- Murat Orhan
Beklersen o paraya ddr4 apu kurabilirim yardımcı olurum sana
Amd Athlon 3000g Apu işlemci +Silverstone kule tipi fan 850 tl(normal athlonlar 750 tlden başlıyor kule tipi fanı ederinin altına veriyor diye bunu tercih ettim)
Gigabyte b450 anakart 800 tl daha ucuza bulunabilir
Hikvision 8 GB 3200 MHZ DDR4 Ram 350 tl sıfır
Bütçe tamamen bitiyor bu şekilde ama geriye Güç kaynağı ile Depolama yani Harddisk kalıyor normalde. Eğer cidden toplamak istiyorsan bu parçaları aldıktan sonra bana yaz 120 gb hdd ve 300w psu bedavadan hediyem olur böylece tamamlarsın.
Rami 350 yerine 400 tle 4x2 3200 mhz de yapabilirsin sonradan 16 gb yaparsın diye tek slot kullandım. Ayrıca 850 tl yerine 1150 tlyeçıkabilirsen işlemci olarak ryzen 3 3200g mevcut. Yapamazsan da bu haliyle de işini görür
Anakarti b450 aldım ki bir nebze ileriye dönük olsun ekrwn kartı takip işlemci detistirdigin zaman anakart değiştirmeye gerek kalmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amd Athlon 3000g Apu işlemci +Silverstone kule tipi fan 850 tl(normal athlonlar 750 tlden başlıyor kule tipi fanı ederinin altına veriyor diye bunu tercih ettim)
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Gigabyte b450 anakart 800 tl daha ucuza bulunabilir
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Hikvision 8 GB 3200 MHZ DDR4 Ram 350 tl sıfır
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bütçe tamamen bitiyor bu şekilde ama geriye Güç kaynağı ile Depolama yani Harddisk kalıyor normalde. Eğer cidden toplamak istiyorsan bu parçaları aldıktan sonra bana yaz 120 gb hdd ve 300w psu bedavadan hediyem olur böylece tamamlarsın.
Rami 350 yerine 400 tle 4x2 3200 mhz de yapabilirsin sonradan 16 gb yaparsın diye tek slot kullandım. Ayrıca 850 tl yerine 1150 tlyeçıkabilirsen işlemci olarak ryzen 3 3200g mevcut. Yapamazsan da bu haliyle de işini görür
Anakarti b450 aldım ki bir nebze ileriye dönük olsun ekrwn kartı takip işlemci detistirdigin zaman anakart değiştirmeye gerek kalmasın.
Son düzenleme: