2022'de iphone 11'e geçilir mi

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,163
Bütçe
10000
2 yıl redmi note 7 kullandım , ardından samsung M52'ye geçtim yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum ama hiçbir fark hissetmiyorum redmi note 7 daha iyi geliyor, bu yüzden iphone 11'e geçmeyi düşünüyorum bu telefonu satıp 2. el 10k civarına 2022 de alınır mı bu telefon bilemiyorum düşünceleriniz nedir

Alınır.

geçilir

2 yıl redmi note 7 kullandım , ardından samsung M52'ye geçtim yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum ama hiçbir fark hissetmiyorum redmi note 7 daha iyi geliyor, bu yüzden iphone 11'e geçmeyi düşünüyorum bu telefonu satıp 2. el 10k civarına 2022 de alınır mı bu telefon bilemiyorum düşünceleriniz nedir
Ben 2022 yılında LCD panel 720p+ bir telefona geçmezdim.

İphone olması şart değilse xiaomi falan geç yani ben şahsen samsung kullanıcısı olarak sıkıldım geçmek isterim iphone ama senin için öyle bir şey yoksa xiaomi veya samsung alabilirsin daha üst modelerini.

gittim teknosaya karşılaştırdım elimdeki telefondan daha iyi görüntü kalitesi
Elindeki telefonun paneli ve çözünürlüğü önemli. 10k'ya pixel 6 pro veya yd 12 alabilir. İkisi de oled ve kat kat iyi. Ha bu benim fikrim senin ki daha farklı olabilir.

Elindeki telefonun paneli ve çözünürlüğü önemli. 10k'ya pixel 6 pro veya yd 12 alabilir. İkisi de oled ve kat kat iyi. Ha bu benim fikrim senin ki daha farklı olabilir.
Telden memnun musunuz hocam ? kamerasından vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,593
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri