Ana Konu 🚨 2023 ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI ! (₺)

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,377
2023 YILI İÇİN BELİRLENEN YENİ ASGARİ ÜCRET
--------------- 8.506 ₺ ----------------

Düşünceleriniz nedir?
Benim fikrim asgari ücreti böyle yükseltmektense adam gibi vergi düşürülse, enflasyonu düşürecek, üretimi arttırıp, ithalatı düşürecek her türlü olumlu hamleler yapılsaydı o zaman bunları görmezdik. Yazık, paramızın daha da değersizleştiğine canlı canlı tanık olduk. 500 ve 1000 TL lik banknotlarda çıkarsa şaşırmayın. Yakında Venezuela gibi oluruz sanırsam

202488.jpg

Son düzenleme:
1 adet çikolata verip monitör dahil sistem almamıza az kaldı arkadaşlar dayanın (!)

Hayırlısı olsun :)

--------------- 8.500 ----------------

Düşünceleriniz nedir?
Benim fikrim böyle yükseltmektense adam gibi vergi düşürsen, enflasyonu düşürecek, üretimi arttırıp, ithalatı düşürecek her türlü olumlu hamleler yapsaydılar bunları görmezdik. Yazık. Paramızın daha da değersizleştiğini canlı canlı tanık olduk. 500 ve 1000 TL lik banknotlarda çıkarsa şaşırmayın. Yakında Venezuela gibi oluruz sanırsam

Alıntıyı görüntüle
acaba kaynağınız var mı

acaba kaynağınız var mı
Televizyonda bile veriliyor şuan :D

Düşünceleriniz nedir?
Benim fikrim böyle yükseltmektense adam gibi vergi düşürsen, enflasyonu düşürecek, üretimi arttırıp, ithalatı düşürecek her türlü olumlu hamleler yapsaydılar bunları görmezdik. Yazık. Paramızın daha da değersizleştiğini canlı canlı tanık olduk. 500 ve 1000 TL lik banknotlarda çıkarsa şaşırmayın. Yakında Venezuela gibi oluruz sanırsam

Alıntıyı görüntüle
Asgari ücret ile geçinmeye çalışana geçmiş olsun

Düşünceleriniz nedir?

Alıntıyı görüntüle
İyi olmuş bence kafi

İşsizim bilemiyorum :D

Geri