2023 Seçimleri Anketi

Hangi Partiye Basacaksın?

• CUMHUR İTTİFAKI

Oylar: 17 34.0%
  • MİLLET İTTİFAKI

Oylar: 16 32.0%
  • BAĞIMSIZ

Oylar: 2 4.0%
  • OY ATMAM

Oylar: 15 30.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50
  • Anket kapatıldı .
KK aday olursa bağımsız rastgele atar geçerim. Yanlışlıkla ülkeyi falan verir hiç güvenim yok. Ama İ.O ya da Mahsur Yavaş olursa direkt mührü basarım. Ki KK aday olacağı için "oy yok" deyip geçersiz atacağım. Kim ne derse desin umurumda değil. Politikayı, siyaseti azıcık takip ediyorsanız KK'nin siyaset, ekonomik bilgisi olmadığını anlarsınız.
İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'ndan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Tamamen ortama göre şekil değiştiren bir adam. CHP'den tek mantıklı aday Mansur Yavaş olacaktır, onun da aday olacağını hiç sanmıyorum. Kılıçdaroğlu, AKP'nin istediği gibi bir muhalefet oldu hep. Kuklaydı resmen. Tek isteği güç. Hâlâ da aynı kafada. Bu aralar gençlere çok oynuyor. Kafası karışık, siyasetten bihaber, iktidar düşmanı Z kuşağını yanına çekme derdinde. Oy kullanmamak, boşa atmak da AKP'ye vermekten farksız. Muharrem İnce ve Memleket Partisi gibi bir gerçek varken boş atmak mânâsız olacaktır. Ya rasyonel siyaset, ana muhalefeti destekleyelim de iktidar gitsin dersin ve Kılıçdaroğlu'nu sevmemene rağmen CHP'ye verirsin. Ya da Memleket Partisi'ne verirsin. Başka bir mantıklı seçenek bulunmuyor bence.

Yetersiz. Parti M.Kemalin partisi olmaktan çıktı. Atam geri dönse oy vermez eminim
k.k ve partideki iyin millet vekili olmaya bilir böyle konuşman yanlış Atatürk olsaydı akp mhp hdp olurmuydu chp de ki görev alan k.k millet vekilleri olmazdı
Post automatically merged:

İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'ndan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Tamamen ortama göre şekil değiştiren bir adam. CHP'den tek mantıklı aday Mansur Yavaş olacaktır, onun da aday olacağını hiç sanmıyorum. Kılıçdaroğlu, AKP'nin istediği gibi bir muhalefet oldu hep. Kuklaydı resmen. Tek isteği güç. Hâlâ da aynı kafada. Bu aralar gençlere çok oynuyor. Kafası karışık, siyasetten bihaber, iktidar düşmanı Z kuşağını yanına çekme derdinde. Oy kullanmamak, boşa atmak da AKP'ye vermekten farksız. Muharrem İnce ve Memleket Partisi gibi bir gerçek varken boş atmak mânâsız olacaktır. Ya rasyonel siyaset, ana muhalefeti destekleyelim de iktidar gitsin dersin ve Kılıçdaroğlu'nu sevmemene rağmen CHP'ye verirsin. Ya da Memleket Partisi'ne verirsin. Başka bir mantıklı seçenek bulunmuyor bence.
muharem ince mi düzeltecek cumhurbaşkanlığı seçiminde niye kaçtı

Ak troll yazdıklarımı iyi oku. Ülke için yapıyor mu dedim. Seçim için çalıştığını yazmışım zaten.
Durumu değiştiriyor mu? İkisine olan yaklaşımlar hep farklı, RTE'yi kötüleyen K.K'yı kötülemiyor niyeyse. Ek olarak AKP'li olmadığımı belirteyim, eleştiri yapınca insanları konumlandıran insanımsılar var da.

Son zamanlarda siyaseti hiç takip etmediğin belli. Şuan Kılıçdaroğlu kadar aktif seçim çalışmaları yapan başka siyasetçi yok.
Cidden hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. İnsan yazacağı mesajı 2-3 kere okur, düşünür. Mansur Yavaş'ı aday gösterse zaten o da Seçim çalışması yürütür. KK ne yaptı seçim çalışması için? Elinde Z kuşağı var diye seçim çalışması olmuyor yalnız. KK'nin bir şeycik yaptığı yok. Bana diyeceğine biraz git siyaset, politika öğren. İktidar 1 açık yapıyor, KK üzerine gitmesi gerekirken bırak üzerine gitmeyi konusu bile açılmıyor. Muhalefet olmayan adamdan İktidar olur mu?

Sıkmadı mı be arkadaşım? Bir kesim başörtüyü, bir kesim bunu ağzından düşürmüyor.
kötü bir şey demedim ki kazanacakken niye gitti hiç bir açıklama yapmadan
Post automatically merged:

Cidden hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. İnsan yazacağı mesajı 2-3 kere okur, düşünür. Mansur Yavaş'ı aday gösterse zaten o da Seçim çalışması yürütür. KK ne yaptı seçim çalışması için? Elinde Z kuşağı var diye seçim çalışması olmuyor yalnız. KK'nin bir şeycik yaptığı yok. Bana diyeceğine biraz git siyaset, politika öğren. İktidar 1 açık yapıyor, KK üzerine gitmesi gerekirken bırak üzerine gitmeyi konusu bile açılmıyor. Muhalefet olmayan adamdan İktidar olur mu?
sen erdoğancımısın

sen Erdoğancı mısın
Ne yani CHP'yi eleştirdim diye Erdoğancı mı oldum? Bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum ki. Kendi partinizi eleştirmeyi öğrenin. Açık söyleyeyim kendi partisi eleştirmeyen, eleştirene de çamur atan adamın eleştirdiği partinin zihniyetinden bir farkı yoktur. Kesin ve net.

Ne yani CHP'yi eleştirdim diye Erdoğancı mı oldum? Bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum ki. Kendi partinizi eleştirmeyi öğrenin. Açık söyleyeyim kendi partisi eleştirmeyen, eleştirene de çamur atan adamın eleştirdiği partinin zihniyetinden bir farkı yoktur. Kesin ve net.
yoo sadece öylesine sordum siz gidin akplere bakın adamlar kendi partisini eleştirmeyip chp ve diğer partileri eleştiriyorlar

Hocam yaptığı bir şey yok demişsin ama katılmıyorum.Ulus'a giderken Ankamalle gelmeden panolarda yapmak istediği bazı şeyleri yazmışlar.Yarın seçim olsa ve KK aday olursa veririm eğer Muharrem İnce veya başka iyi olan birisi yoksa ama ondan daha iyi işler yapacak birisi varsa ona veririm.Bilinen birisi olma şartıyla.Ülke şu an kötü yerlere gidiyor.İstanbula kendi ittifakından olmadığından dolayı izinleri vermiyor.İnsanlar bundan dolayı illaki agresifleşir o yüzden bunu düzeltmesi gereken birisi lazım.

@EFEMERTMİRAÇ hocam gülme atmışsınız burada komik olan ne?

Son düzenleme:
yoo sadece öylesine sordum siz gidin akplere bakın adamlar kendi partisini eleştirmeyip chp ve diğer partileri eleştiriyorlar
Ben tek CHP için söylemedim bunu. AKP-MHP-LDP hepsi için söylüyorum. Sana söylüyorum gelinim sen anla misali.

Bana niye söylüyorsun?
Soruyu soran sensin? Ne yani gidip Alexa'yı falan mı etiketleyim?
1642595012853.png

Geri