Neler Yeni

2023 yılı için en iyi kredi kartı hangi bankanın

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
axess benim bugün gold kartımı iptal edip üniversiteli gönderdi hocam ve şuan tekrar ne gold ne free ne başka bir kk ya başvuramıyorum akbankla olan tüm ilişkimi kesicem artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bugün yaşadığım sıkıntıları bilseniz keşke
ben daha bugün 1k chip para kazandım kampanyadan

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
hocam ne aldınız naptınız siz birde bende gold kart vardı onu bir anda arayıp iptal edip öğrenci kartı verdiler üniversiteli hocam verdikleri limit zaten 2000 tl sigortasız olduğum için

bu kadar bankayla bağlantım var müşteri temsilcileri bir şey bilmeyen tek banka akbank hocam kadına diyorumki axess free karta geçemiceksem eğer gold kartı kapatma kadın onaylıyor musun diyip onaylıyorum dediğim anda gold kartı kapatıp üstüne üstlük birde free kart bile çıkartmadı neymiş öğrenci kartı çıkartabiliyoruz sadece
1673632211916.png

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
hocam ne aldınız naptınız siz birde bende gold kart vardı onu bir anda arayıp iptal edip öğrenci kartı verdiler üniversiteli hocam verdikleri limit zaten 2000 TL sigortasız olduğum için

bu kadar bankayla bağlantım var müşteri temsilcileri bir şey bilmeyen tek banka akbank hocam kadına diyorumki axess free karta geçemiceksem eğer gold kartı kapatma kadın onaylıyor musun diyip onaylıyorum dediğim anda gold kartı kapatıp üstüne üstlük birde free kart bile çıkartmadı neymiş öğrenci kartı çıkartabiliyoruz sadece
Alıntıyı görüntüle
dostum valla bilemicem ya ama en iyisi bence kampanya açısından axesstir net yani

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,503
İsim
yusuf ecer
enparadan bonus mu alıyorsunuz hocam siz ben almıyorum çünküde birde world cardla ayda ne kadar harcıyorsunuzda 400-500 alıyorsunuz siz

o da kötü oluyor hocam biraz araştırınca kredi notunda sıkıntı çıkartıyolar :(
ayda 4-5k harcıyorum ortalama, enpara yılda 100-200tl veriyor toplam

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Arkadaşlar bugün akbanktan gerçekten nefret ettim hani hiçbir şey yapmadan axess gold kartımı iptal ettiler ve öğrenci kartına geçirildi gold kartıda aktif etmemiştim akban dışında qnb de hesabım var sizce şuanda kampanya vb de en iyi banka hangisi ?
bence en iyisi garanti bonus

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,495
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar bugün akbanktan gerçekten nefret ettim hani hiçbir şey yapmadan axess gold kartımı iptal ettiler ve öğrenci kartına geçirildi gold kartıda aktif etmemiştim akban dışında qnb de hesabım var sizce şuanda kampanya vb de en iyi banka hangisi ?
hocam siz dememiş miydiniz ben öğrenci kartı istiyorum diye, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
hocam siz dememiş miydiniz ben öğrenci kartı istiyorum diye, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
hocam öğrenci kartı istiyordum aslında ama sonrasında karta başvuruyu yapınca hesabın bireyselden çıktığını öğrendim yani elimdeki kartlarında bir anlamı kalmıyormuş ve yeni karta başvuramıyormuşum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,495
İsim
Olcay akbulut
hocam öğrenci kartı istiyordum aslında ama sonrasında karta başvuruyu yapınca hesabın bireyselden çıktığını öğrendim yani elimdeki kartlarında bir anlamı kalmıyormuş ve yeni karta başvuramıyormuşum
nasıl yani hocam, mesela bende de bi öğrenci kart var 2 tane de normal kredi kartları var hiç birinde limit yükseltemiyorum, bu yüzden mi yani?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
nasıl yani hocam, mesela bende de bi öğrenci kart var 2 tane de normal kredi kartları var hiç birinde limit yükseltemiyorum, bu yüzden mi yani?
hocam şimdi şöyle otomatik limit artırımı talep verirseniz kredi notunuz değişiyor yani yükseliyor bana axess 2000 limit verdi ama 1500 tl qnb finansbankta limitim olduğu için qnb ye kapat bana geç der gibi 500 tl yi sadece qnb deki kartlarımı iptal ettirmem yada limit düşürme talebimde bulunursam artıracaklarını söylediler bu da kanıtı öğrenci kartım geldiği anda tek bir şey denicem eğer olmaz ise direkt olarak iptal ettirip şubeye gidip hesabımı bireysel yapın öğrenciden çıkartın dicem
1673634208584.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,665
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom