axess benim bugün gold kartımı iptal edip üniversiteli gönderdi hocam ve şuan tekrar ne gold ne free ne başka bir kk ya başvuramıyorum akbankla olan tüm ilişkimi kesicem artık
hocam ne aldınız naptınız siz birde bende gold kart vardı onu bir anda arayıp iptal edip öğrenci kartı verdiler üniversiteli hocam verdikleri limit zaten 2000 tl sigortasız olduğum için
bu kadar bankayla bağlantım var müşteri temsilcileri bir şey bilmeyen tek banka akbank hocam kadına diyorumki axess free karta geçemiceksem eğer gold kartı kapatma kadın onaylıyor musun diyip onaylıyorum dediğim anda gold kartı kapatıp üstüne üstlük birde free kart bile çıkartmadı neymiş öğrenci kartı çıkartabiliyoruz sadece
hocam ne aldınız naptınız siz birde bende gold kart vardı onu bir anda arayıp iptal edip öğrenci kartı verdiler üniversiteli hocam verdikleri limit zaten 2000 TL sigortasız olduğum için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu kadar bankayla bağlantım var müşteri temsilcileri bir şey bilmeyen tek banka akbank hocam kadına diyorumki axess free karta geçemiceksem eğer gold kartı kapatma kadın onaylıyor musun diyip onaylıyorum dediğim anda gold kartı kapatıp üstüne üstlük birde free kart bile çıkartmadı neymiş öğrenci kartı çıkartabiliyoruz sadece Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bugün akbanktan gerçekten nefret ettim hani hiçbir şey yapmadan axess gold kartımı iptal ettiler ve öğrenci kartına geçirildi gold kartıda aktif etmemiştim akban dışında qnb de hesabım var sizce şuanda kampanya vb de en iyi banka hangisi ?
Arkadaşlar bugün akbanktan gerçekten nefret ettim hani hiçbir şey yapmadan axess gold kartımı iptal ettiler ve öğrenci kartına geçirildi gold kartıda aktif etmemiştim akban dışında qnb de hesabım var sizce şuanda kampanya vb de en iyi banka hangisi ?
hocam öğrenci kartı istiyordum aslında ama sonrasında karta başvuruyu yapınca hesabın bireyselden çıktığını öğrendim yani elimdeki kartlarında bir anlamı kalmıyormuş ve yeni karta başvuramıyormuşum
hocam öğrenci kartı istiyordum aslında ama sonrasında karta başvuruyu yapınca hesabın bireyselden çıktığını öğrendim yani elimdeki kartlarında bir anlamı kalmıyormuş ve yeni karta başvuramıyormuşum
hocam şimdi şöyle otomatik limit artırımı talep verirseniz kredi notunuz değişiyor yani yükseliyor bana axess 2000 limit verdi ama 1500 tl qnb finansbankta limitim olduğu için qnb ye kapat bana geç der gibi 500 tl yi sadece qnb deki kartlarımı iptal ettirmem yada limit düşürme talebimde bulunursam artıracaklarını söylediler bu da kanıtı öğrenci kartım geldiği anda tek bir şey denicem eğer olmaz ise direkt olarak iptal ettirip şubeye gidip hesabımı bireysel yapın öğrenciden çıkartın dicem