Neler Yeni

2023 yılı için en iyi kredi kartı hangi bankanın

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar bugün akbanktan gerçekten nefret ettim hani hiçbir şey yapmadan axess gold kartımı iptal ettiler ve öğrenci kartına geçirildi gold kartıda aktif etmemiştim akban dışında qnb de hesabım var sizce şuanda kampanya vb de en iyi banka hangisi ?

alperennN

80+ Silver
15 yaşında bir veletiim toslayı seviyorum durduk yere 8 TL 4 TL falan atıyor para atarken kesmiyor ama çekerken kesiyor bence hakkı diyecek bir şey yok,aylık kesim yapmamasi arada para atması ve tosbackleri ile benim gözdem

milenix

80+ Gold
yıllık 50000 diyelim hocam hani sizce kampanyalarda en iyi banka hangisi benim ana sorum o aslında
hepsinin ayrı ayrı kampanyaları oluyor en iyisi diye bir şey olmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 yaşında bir veletiim toslayı seviyorum durduk yere 8 TL 4 TL falan atıyor para atarken kesmiyor ama çekerken kesiyor bence hakkı diyecek bir şey yok,aylık kesim yapmamasi arada para atması ve tosbackleri ile benim gözdem
o da Akbankın

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsinin ayrı ayrı kampanyaları oluyor en iyisi diye bir şey olmaz bence

o da Akbankın
kanka bana itopyadaki + taksitlere yararlanabilceğim giyim ,teknoloji ve kitap alışverişlerimde ücretsiz ek taksıt yapıcak bir banka lazım bildiğin var mı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,187
İsim
yusuf ecer
Enpara kart ücreti almıyor ama bonusu az, yapı kredi worldun bonusları çok fazla her ay düzenli 400-500tl arası alıyorum

milenix

80+ Gold
kanka bana itopyadaki + taksitlere yararlanabilceğim giyim ,teknoloji ve kitap alışverişlerimde ücretsiz ek taksıt yapıcak bir banka lazım bildiğin var mı
valla ben bazılarından çıkardım 3-4 kredi kartı var hangisinde fırsat gelirse onu kullanıyorum

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Enpara kart ücreti almıyor ama bonusu az, yapı kredi worldun bonusları çok fazla her ay düzenli 400-500tl arası alıyorum
enparadan bonus mu alıyorsunuz hocam siz ben almıyorum çünküde birde world cardla ayda ne kadar harcıyorsunuzda 400-500 alıyorsunuz siz

valla ben bazılarından çıkardım 3-4 kredi kartı var hangisinde fırsat gelirse onu kullanıyorum
o da kötü oluyor hocam biraz araştırınca kredi notunda sıkıntı çıkartıyolar :(

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
ben akbanktan çok memnunum açıkçası

ve hayatımdaki tek banka da akbank diğer hiç bir bankadan kartım veya iletişimim yok

milenix

80+ Gold
enparadan bonus mu alıyorsunuz hocam siz ben almıyorum çünküde birde world cardla ayda ne kadar harcıyorsunuzda 400-500 alıyorsunuz siz

o da kötü oluyor hocam biraz araştırınca kredi notunda sıkıntı çıkartıyolar :(
öyle bir şey mi oluyomuş ben ne olur ne olmaz çıkardım birsürü

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
axess benim bugün gold kartımı iptal edip üniversiteli gönderdi hocam ve şuan tekrar ne gold ne free ne başka bir kk ya başvuramıyorum akbankla olan tüm ilişkimi kesicem artık

ve hayatımdaki tek banka da akbank diğer hiç bir bankadan kartım veya iletişimim yok
hocam bugün yaşadığım sıkıntıları bilseniz keşke

Top Bottom