Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,768
la olum gülün geçin işte bişi mi diyom allah allah
la olum gülün geçin işte bişi mi diyom allah allah
Lozan bitecek ve daha sonra türkiye gizli yer altı kaynaklarını gün yüzüne çıkartacak gizli nükleer silahları ve gizli nükleer santraleri ortaya çıkartacak ve sonra recep çekecek kılıcını iki el ateş edecek dosta güven düşmana korku salacakkimle siyaset konuşsam 2023 diye bağırıp duruyor. 2023 hiç bir anlaşmanın bitmediğini söylememe rağmen ısrarla istiyorlar. sanki her şey güllük gülistanlık olacak.
Hiç veya Yok, kelime anlamıyla hiçbir varlığın olmadığını ifade eden bir işaret zamirdir.[1] Yani olmayanı ama mutlak anlamda olmayanı işaret eder. Hiçlik veya Yokluk ise Hiç zamirinin hakim olduğu durumu ifade eder. Felsefi ve teknik olmayan günlük kullanım anlamında, Hiç veya Yok kelimesi varlıktaki bir eksiği ifade eder.[2] Örneğin bardağımda hiç su yok gibi bir ifadede bardaktaki bir eksiklik anlatılmaktadır. Bu mutlak anlamdaki hiçlik / yokluk kavramından farklıdır. Mutlak anlamda yokluk ve hiçlik, suyun aslında hiç olmadığı, su diye bir varlığın yok olduğunu ifade etmektedir.kimle siyaset konuşsam 2023 diye bağırıp duruyor. 2023 hiç bir anlaşmanın bitmediğini söylememe rağmen ısrarla istiyorlar. sanki her şey güllük gülistanlık olacak.
anladım ben zaten diğer arkadaşa demiştim bitmediğini
Kahkaha emojisin karşı nefretim var knk çok takma bunula olum gülün geçin işte bişi mi diyom allah allah![]()