Neler Yeni

2024 Antivirüs önerisi?

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
Bilgisayarıma pek bir şey indirmiyorum, genelde sadece sitelerde dolaşıyorum. Oyunların hepsini Steam'den indiriyorum. Ekstra olarak Opera'nın Adblocker'ını kullanıyorum, ancak bu adblockerın ne kadar iyi olduğunu tam olarak bilmiyorum. Aslında çok fazla riskli bir işlem yapmasam da bir antivirüs yazılımı edinmek istiyorum. Norton, Kaspersky veya Avast gibi yazılımlar düşünüyorum. Bu konularda çok fazla bilgim olmadığı için her türlü öneriye açığım.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Kaspersky var benim bildiğim ve kullandığım ayrıca vpn de var

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Erdem
Bilgisayarıma pek bir şey indirmiyorum, genelde sadece sitelerde dolaşıyorum. Oyunların hepsini Steam'den indiriyorum. Ekstra olarak Opera'nın Adblocker'ını kullanıyorum, ancak bu adblockerın ne kadar iyi olduğunu tam olarak bilmiyorum. Aslında çok fazla riskli bir işlem yapmasam da bir antivirüs yazılımı edinmek istiyorum. Norton, Kaspersky veya Avast gibi yazılımlar düşünüyorum. Bu konularda çok fazla bilgim olmadığı için her türlü öneriye açığım.
Kaspersky alabilirsin aralarında en uygunu ve en sağlamlarından. Premium olanı almanı öneririm.

1733907737479.png

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Joga Bonito
paran varsa kaspersky. yok ise 5 yıldır avast kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Bu biraz bilgisayar bilgisi ile de alakalı bence. Her linke tıklayıp her siteye giriyorsanız sürekli crackli şeyler indiriyorsanız bir şekilde virüs bulaşması olası :D

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Forumlarda açılan konularda gizlilik sorunu olduğunu söylemişler amerikada yaşanan olaylardan dolayı sanırım.
o gizlilik konusu ayrı adamlar ürün rusya ile bağlantısı var diye hani olur da bilgi paylaşır abd den diyerek yasakladı. yani ambargo uyguladı. gizlilik konusunda sıkıntı çıkmadı hiç

Hanaz

80+ Gold
Kaspetsky gayet iyi şuanlık bilmediğin dosyaları virustotale at

DogancanYr

80+ Bronze
Gereği yok antivirüs Windows defender seni korur.
Ayrıca Opera aşırı fazla veri topluyor arka planda ve vpnsi veya reklam engelleyicisi bir işe yaramaz.
Firefoxa geç UBlockOrigin eklentisi i kur ve herhangi bir Vpn eklentisi kur.

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gereği yok antivirüs Windows defender seni korur.
Ayrıca Opera aşırı fazla veri topluyor arka planda ve vpnsi veya reklam engelleyicisi bir işe yaramaz.
Firefoxa geç UBlockOrigin eklentisi i kur ve herhangi bir Vpn eklentisi kur.
Ne tür veriler topluyor hocam ?

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl G
kaspersky ve bitdefender'dan daha iyi bir antivirüs yok ki zaten :)

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Selim
Forumlarda açılan konularda gizlilik sorunu olduğunu söylemişler amerikada yaşanan olaylardan dolayı sanırım.
Gizlilik sorunu yok Amerika ve Rusya ebedi düşman Rus virüs programını istemiyor Apple telefonda ki tüm bilgiler Amerika'ya gidiyor yani teknoloji de gizlilik diye bir şey yok şuan karsperk en iyilerinden

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yolcu arslan
Yani win2000den beri biglisayar kullnıyorum en iyi AV sizsiniz. Çoğu AV uygulaması iyidir.
Ben 2 yıldır kullanmıyorum defenderi bile kaldırdım. Dikkat herşeydir.
Tabi ben gelişmiş bir kulnıcıyım acemi ve normal ev kullnıcıları mutlaka kullansın.

Ama en iyileri genelde dğişmiyor..
Gdata
Bitdefender.
Kasprsky.
Emsisoft

+Eklemek isterim Avast AVG ve mcafee den mutlaka uzak durun kimi madencilik kimininde sicili kabarık aman aman diyorum.

tragedy

80+
Virüs yediğimi düşünüyorsam malwarebytes kurup bir tam tarama yapıyorum sonrasında siliyorum

Top Bottom