2024 Mekanik klavye önerisi

hocam DeLUX mu Geeky GK65 mi Ajazz Ak992 mi
AK992 1.

2. seçenekte hangi boyut istediğine bağlı. full ise KS100 %60 ise Geeky.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.n11.com/urun/gamepower-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel hocam sana bu klavyeyi önerebilirim blue switch rainbow ben kullanıyorum neredeyse 5 ay olucak hiç sorun olmadı seside çok güzel bunun kırmızı switchli olanıda 1500 TL gibi bir fiyata
Berbat klavye.

Dilimiz çatladı gamepower almayın aldırmayın. Kasa keycap pcb kaliteleri kötü + switchleri jixian veya outemu varyantı çok fazla kronikleri var.

AK992 1.

Berbat klavye.

Dilimiz çatladı gamepower almayın aldırmayın. Kasa keycap pcb kaliteleri kötü + switchleri jixian veya outemu varyantı çok fazla kronikleri var.
tamamdır hocam ak992 almıştım kalıyorum o zaman. bi de monka 3067 varmış ona bakmak gerekli mi ak992 de kalmak hala daha mı mantıklı

AK992 1.

Berbat klavye.

hocam kötü falan değil fiyatına göre iyi berbat demeye gerek yok keycapleri falan kötüde değil 5 ay oldu soyulma silinme falan yok ışık kaliteside süper fiyatına göre

hocam kötü falan değil fiyatına göre iyi berbat demeye gerek yok keycapleri falan kötüde değil 5 ay oldu soyulma silinme falan yok ışık kaliteside süper fiyatına göre
ABS keycaps, illa silinme olacak diye bir şey yok o kadar kısa vadede zaten olmaz. Hissiyatı ve ışık geçirgenliği kötü. Aynı fiyata YD olmasını geçtim yurtiçi bile kat kat daha iyi klavyeler var süper bir klavye değil.

tamamdır hocam ak992 almıştım kalıyorum o zaman. bi de monka 3067 varmış ona bakmak gerekli mi ak992 de kalmak hala daha mı mantıklı
AK992 kal monka fiyatına göre iyi

ABS keycaps, illa silinme olacak diye bir şey yok o kadar kısa vadede zaten olmaz. Hissiyatı ve ışık geçirgenliği kötü. Aynı fiyata YD olmasını geçtim yurtiçi bile kat kat daha iyi klavyeler var süper bir klavye değil.

tamamdır hocam çok sağolun

hocam gamepower yurt dışı falan değil ışık geçirgenliğide bazı klavyelere göre kötü kalsada fiyatına göre üst düzey aydınlatması var her tuş net bir şekilde belli oluyor

hocam gamepower yurt dışı falan değil ışık geçirgenliğide bazı klavyelere göre kötü kalsada fiyatına göre üst düzey aydınlatması var her tuş net bir şekilde belli oluyor
Demek istediğim gamepowerın yurt dışı olması değil zaten. Yurtdışında kat kat daha iyi klavyeler olduğu halde yurtiçinde bile bu fiyat bandına çok daha iyi klavyeler var gamepowerdan. Aydınlatma da üst düzey değil normal orta kalite bir rgb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,153
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri