Neler Yeni

👨‍💼 2024 - Memur Maaş Listesi! 💵

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Herkes her mesleği birbiriyle kıyaslıyor ama kimse o mesleğe girmek için çaba içerisinde değil. Herkes istiyor ki çabalamadan uğraşmadan para havadan yağsın. Kimine göre öğretmenlik kebap iş kimine göre polislik kebap iş :)
Her mesleğin kendine göre zorluğu ve kolaylığı var. Öğretmen olmak için 1-2 sene insanlar sadece kpss'ye çalışıp atama bekliyor. Polis olmak için çeşitli mülakatlardan ve eğitimlerden geçiyor. Bekçi gece çalışıyor kafasına göre geziyor gbt yapıp iş bitiyor sanıyor :) Lütfen bir meslek hakkında bilginiz yoksa fikrinizde olmasın. O mesleğe erişmek için nice zahmetli yollardan geçiyor bu insanlar. Eğer çok meraklı isen git otur çalış çabala sen de ol. Kimse kafana silah dayamıyor sonuçta :)

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Bir derse girsen ağlayarak çıkacağına o kadar eminim ki
hocam her işin kendine göre zorluğu var açık olalım öğretmenlik diğer işlere göre en olanağı bol işlerden biri yazları tatil bayramı tatil tatili tatil diğer günlerde dişini sıkıp girerim ben şahsen artık parasıda güzel bence tabi bu benim şahsi görüşüm saygı duyup duymamak size kalmış

Golf 4 R32

80+ Silver
Nasıl maaşlar? Beğendiniz mi? :)

Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve emeklinin 2024'te alacağı zam oranı da belli oldu. Buna göre SSK ve BağKur emeklileri yüzde 37.5, memur ve memur emeklileri ise yüzde 49.25 zam alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan refah payı eklemesiyle bu oranları artırabilir. İşte zamlı memur ve emekli maaşları...

memur-ve-emekli-zammi-belli-oldu-iste-meslek-16692832_7612_m.jpg

memur-ve-emekli-zammi-belli-oldu-iste-meslek-16692832_2362_m.jpg

memur-ve-emekli-zammi-belli-oldu-iste-meslek-16692832_3305_m.jpg
lise mezunu memur kaç alacak?

Reindi

80+ Silver
Bir derse girsen ağlayarak çıkacağına o kadar eminim ki
yine gelmiş hiç bir şeyden memnun olmayan 2 slayt okuyup 35k yı cebe indirip haftada 4 gün çalışıp 3 ay tatil yapan ama yinede parayı beğenmeyen öğretmenlerimiz
edit:sınav haftaları çocuklar çalıssın diye salarlar 2 hafta öyle tatil yaparlar okulun bitimine yakın 1 ay ders olmaz öyle yatarlar ulan diyorum musluk işiyle uğraşıcağıma okul okuyup öğretmen mi olsaydım diye :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam her işin kendine göre zorluğu var açık olalım öğretmenlik diğer işlere göre en olanağı bol işlerden biri yazları tatil bayramı tatil tatili tatil diğer günlerde dişini sıkıp girerim ben şahsen artık parasıda güzel bence tabi bu benim şahsi görüşüm saygı duyup duymamak size kalmış
olur mu kardeşim maden ocaklarında çalışıyorlar neden öyle diyorsun xD 2 slayt oku 35k yı beğenme

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Alperen Çetin
Nasıl maaşlar? Beğendiniz mi? :)

Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve emeklinin 2024'te alacağı zam oranı da belli oldu. Buna göre SSK ve BağKur emeklileri yüzde 37.5, memur ve memur emeklileri ise yüzde 49.25 zam alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan refah payı eklemesiyle bu oranları artırabilir. İşte zamlı memur ve emekli maaşları...

memur-ve-emekli-zammi-belli-oldu-iste-meslek-16692832_7612_m.jpg

memur-ve-emekli-zammi-belli-oldu-iste-meslek-16692832_2362_m.jpg

memur-ve-emekli-zammi-belli-oldu-iste-meslek-16692832_3305_m.jpg
Seyyanen kök maaşa eklenecek mi? Hesap nasıl yapılıyor?

Reindi

80+ Silver
Herkes her mesleği birbiriyle kıyaslıyor ama kimse o mesleğe girmek için çaba içerisinde değil. Herkes istiyor ki çabalamadan uğraşmadan para havadan yağsın. Kimine göre öğretmenlik kebap iş kimine göre polislik kebap iş :)
Her mesleğin kendine göre zorluğu ve kolaylığı var. Öğretmen olmak için 1-2 sene insanlar sadece kpss'ye çalışıp atama bekliyor. Polis olmak için çeşitli mülakatlardan ve eğitimlerden geçiyor. Bekçi gece çalışıyor kafasına göre geziyor gbt yapıp iş bitiyor sanıyor :) Lütfen bir meslek hakkında bilginiz yoksa fikrinizde olmasın. O mesleğe erişmek için nice zahmetli yollardan geçiyor bu insanlar. Eğer çok meraklı isen git otur çalış çabala sen de ol. Kimse kafana silah dayamıyor sonuçta :)
öğretmenlik zahmetini 4 sene okul diyelim 2 sene kpss desek 6 sene çekiyorsun ama 30 sene yatıyorsun kimsenin öğretmenlerle zoru yok öbürkü memur kesiminden hiç ses çıkmıyor maaşımız kötü diye hep öğretmenler ağlıyor ben hiçte görmedim başka memurun ağladığını polis adamlar öğretmenlerle eşit parayı alıyor ama adamlar ağzını bile açmıyor

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
şuan ast subay doğuda 44k falan alıyor zamsız halde. 20k zam alınacağını düşünüyorum 60-70k arası alırlar.
Doğusu batısı her memur için farklı. Mesleğe yeni başlayanlar baz alınıyorsa listede onları da yazsınlar ham maaşlarını. Diğer yatarak çalışan memurlar ile aralarında neredeyse fark olmadığını cümle alem görsün. Benim derdim o yoksa kimin ne maaş aldığını ben çok iyi biliyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
Teknisyen 33k?

Rustukypk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Rüştü kaypak
yine öğretmenler bir şey yapmayıp 35k yı cebe indirecek ve işin acısı yine ağlayacaklar
Bence sacmaliosun öğretmenlerin hiç bişey yapmadinida nereden çıkardın asıl devlet dairelerinde PC başında yatanlara sole sen onu öğretmenler hergun 1200 öğrenciyle muhattap oluor insan olmayı adam olmayı öğretiyor sen çocuk oyuncağı sanion hergun okadar adama bişey ogretmesini sanirim kardeşim her mesleğin zorluğu kolaylığı var asker polis daha zor mesela okadar maaş aliolr alsınlar adamlar hak edio ama sen boyle on yargılı davranma kardeşim yeterki öğretmenide memuruda doktoruda işini layıkıyla vicdanıyla yapsın hepsi hak edionaldigi parayi kardeşim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
@CS2oyuncusu

en çok hak edip en az alan memur olabilir, teknisyen sayısı çok azaldı.
Teknisyen dediğimiz tam olarak ne oluyor?

Bence sacmaliosun öğretmenlerin hiç bişey yapmadinida nereden çıkardın asıl devlet dairelerinde PC başında yatanlara sole sen onu öğretmenler hergun 1200 öğrenciyle muhattap oluor insan olmayı adam olmayı öğretiyor sen çocuk oyuncağı sanion hergun okadar adama bişey ogretmesini sanirim kardeşim her mesleğin zorluğu kolaylığı var asker polis daha zor mesela okadar maaş aliolr alsınlar adamlar hak edio ama sen boyle on yargılı davranma kardeşim yeterki öğretmenide memuruda doktoruda işini layıkıyla vicdanıyla yapsın hepsi hak edionaldigi parayi kardeşim
Kesinlikle evrak işlerinde 5 kişi duruyor 2 si çalışıyor

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Alperen Çetin
Doğusu batısı her memur için farklı. Mesleğe yeni başlayanlar baz alınıyorsa listede onları da yazsınlar ham maaşlarını. Diğer yatarak çalışan memurlar ile aralarında neredeyse fark olmadığını cümle alem görsün. Benim derdim o yoksa kimin ne maaş aldığını ben çok iyi biliyorum.
Askeri personel misin

Top Bottom