Neler Yeni

20k hazır sistem öneri

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş
Bütçe
20000
Merhabalar öncellikle 2. el ekran kartı daha ucuz olduğu için ekran kartunda 2.ele yöneldim sizce ekran kartsız hazır sistem alıp kalan paraylada 2.el ekran kartı alınır mı ya da onun yerine hazır sistem almak mı daha mantıklı bütçem 20K

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
Merhabalar öncellikle 2. el ekran kartı daha ucuz olduğu için ekran kartunda 2.ele yöneldim sizce ekran kartsız hazır sistem alıp kalan paraylada 2.el ekran kartı alınır mı ya da onun yerine hazır sistem almak mı daha mantıklı bütçem 20K
Hocam tercih tamamen senin eğer 2. El alacaksan kesinlikle gerekli testlerini yap FPS ve sıcaklık değerini aynı modelin aynı serinin 0 olan ürünü ile karşılaştır. Yine de almadan test sonuçlarını ve anlaştığın fiyatı içeren bir konu açıp tekrardan sormanı öneririm. Daha bilgili arkadaşlar illa ki yardımcı olacaktır.

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tercih tamamen senin eğer 2. El alacaksan kesinlikle gerekli testlerini yap FPS ve sıcaklık değerini aynı modelin aynı serinin 0 olan ürünü ile karşılaştır. Yine de almadan test sonuçlarını ve anlaştığın fiyatı içeren bir konu açıp tekrardan sormanı öneririm. Daha bilgili arkadaşlar illa ki yardımcı olacaktır.
Hocam anakart , kasa ve 2.el alışverişten pek anlamadığım için açtım konuyu 0 gibi olan bulmak zorsa hazır sistem mi alıyım diye sordum ekran kartsız hazır sistem alsam yanına hangi 2.el ekran kartı alabilirim anakarta hangi seri takılır falan diye

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
Hocam anakart , kasa ve 2.el alışverişten pek anlamadığım için açtım konuyu 0 gibi olan bulmak zorsa hazır sistem mi alıyım diye sordum ekran kartsız hazır sistem alsam yanına hangi 2.el ekran kartı alabilirim anakarta hangi seri takılır falan diye
Çok anlamam, uğraşamam diyorsan 0 ürün almanı öneririm.

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş
Çok anlamam, uğraşamam diyorsan 0 ürün almanı öneririm.
öyle yapıcam gibi hocam birazdaha dolaştımda çok fazla sayıda test yapmam lazımmış bende pek anlamam teşekkürler

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
öyle yapıcam gibi hocam birazdaha dolaştımda çok fazla sayıda test yapmam lazımmış bende pek anlamam teşekkürler
Hocam Nvidia mı istiyorsun AMD mi, bilgisayarı ne için kullanacaksın, 20k bütçe sadece kasa için mi yoksa monitör klavye mouse dahil midir

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş
Hocam Nvidia mı istiyorsun AMD mi, bilgisayarı ne için kullanacaksın, 20k bütçe sadece kasa için mi yoksa monitör klavye mouse dahil midir
sadece kasa için 20k bütçem var hocam nvdia amd takıntım yok fps benim için önemli olan

Bünyamina

80+ Platinum

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş

Bünyamina

80+ Platinum
hocam ne gibi değişiklik oluyo tam olarak b550 yapınca
İleride anakartına 2 adet daha aynı ramden takabilirsin. 1 adet daha m2 ssd yuvası var.
Pcie 4.0 olması vb detay çok. Yani 900tl farka dibine kadar değecek anakart.

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş
İleride anakartına 2 adet daha aynı ramden takabilirsin. 1 adet daha m2 ssd yuvası var.
Pcie 4.0 olması vb detay çok. Yani 900tl farka dibine kadar değecek anakart.
hocam iyi duruyo 29 kasımda almak mı daha mantıklı olur yoksa şimdi mi

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
Ayrıca arkadaşın dediği gibi extra slotların oluyor ileride yükseltmeyi düşünürsen bunu mümkün kılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,789
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom