HSNCKMN
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Son düzenleme:
Bu sensör için genede iyi fiyat değil mi? İhtiyacı olan bence değerlendirebilir.bu mouse sık sık bu fiyatlara düşüyor zaten, geçen hafta 190tl gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. yani indirim değil aslında.
Ne güzel işte şeffaf mouse olmuşbunların bir süre sonra üzerindeki kaplamalar soyuluyor ona göre alın ben zamanında beyaz modelini almıştım soyuldu gitti![]()
Ben aldım denedim 2 adet aaa pil ile çalışıyor beyaz modelini ses hassasyetniz varsa kesinlikle alün hiç tuş sesi yok tıkldıgınızı anlamayacksınız okadar sessiz evde mousepad de kayıp gidiyor 160 a aldigim en fiyat performans ürün
6 Aydır kullanıyorum, güzel maus. Beyaz olanı aldım ama pişmanım renk değşti, çok kir tutuyor ve çıkmıyor. Diğer bir sorun arasıra sol clık tıklamıyor sert basmak gerekiyor . Ama fiyatına göre bedava .
120ye nasıl düstü la , cok iyiymiş bi dürüm parası bile degil1 ay önce yedekte dursun diye 120ye aldım aynısını. Satıcı hepsiburadaydı. İndirim ayağına milleti kazıklıyorlar. Amazonda 195 civarı zaten