jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,609
usb.girişi nedir usb mi typc mi müsait değilim akşam incelemeleri izlerim
usb.girişi nedir usb mi typc mi müsait değilim akşam incelemeleri izlerim
çok zor ya hocam bende şansa yakaladım zaten direk buradaki amazon depo konusuna attım her renkten 2 stok vardı ben sipariş verene kadar onlarda bittiYok mu başka ya bende alayım
Neyse sağlık olsun kralçok zor ya hocam bende şansa yakaladım zaten direk buradaki amazon depo konusuna attım her renkten 2 stok vardı ben sipariş verene kadar onlarda bitti
2 yıdır kulanıyorum beni yarı yolda bırakmadı su gazoz vişne suyu döküldü halâ çalışıyorgörünce kaçırmak istemedim aldım direk bu fiyata nasıldır beyler bayanlar kullanılmış yeni gibi yazıyordu
aldım aldım geldi dün baya iyi2 yıdır kulanıyorum beni yarı yolda bırakmadı su gazoz vişne suyu döküldü halâ çalışıyor
Ped lerde yırtılma yok ses kalitesi zaten iyi alabilirsin gönül rahatlığıyla
Kablolu mu kablosuz mu kral senin ki birde mikrofon kalitesi nasılaldım aldım geldi dün baya iyi
Bu fiyata bulamassın baya iyigörünce kaçırmak istemedim aldım direk bu fiyata nasıldır beyler bayanlar kullanılmış yeni gibi yazıyordu
BENDE VAR MİK KALİTESİ GÜZEL.Kablolu mu kablosuz mu kral senin ki birde mikrofon kalitesi nasıl
kablolu mikrofonu güzel ya beğendim arkadaş çok güzel temiz geliyor dediKablolu mu kablosuz mu kral senin ki birde mikrofon kalitesi nasıl
Güle güzel günlerde kullankablolu mikrofonu güzel ya beğendim arkadaş çok güzel temiz geliyor dedi