22.5.1 driver fps sorun

evet güncelledim bugün ondanmıdır yoksa driverdan mıdır bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sendede varsa güncellemedendir heralde
Fps değerlerine bakmadım ama böyle akıcılıkda sanki sıkıntılar oluyo gibi geldi büyük ihtimal fps düşük önceki zamanlara göre.

Henüz güncelleme yapmadım da yaparsam ne kaybederim? Her zaman güncelleme geldiği an yapmak bir şey kaybettirir mi?

Henüz güncelleme yapmadım da yaparsam ne kaybederim? Her zaman güncelleme geldiği an yapmak bir şey kaybettirir mi?
Zamanla Microsoft kendi AMD sürücüsünü gönderir ve sürücü çakışması olur. Şuanlık bir şey olmaz ama güncel olanı kurmanızı öneririm.

Fps değerlerine bakmadım ama böyle akıcılıkda sanki sıkıntılar oluyo gibi geldi büyük ihtimal fps düşük önceki zamanlara göre.
evet banada öyle geldi

Zamanla Microsoft kendi AMD sürücüsünü gönderir ve sürücü çakışması olur. Şuanlık bir şey olmaz ama güncel olanı kurmanızı öneririm.
bir öncekini kurup bi denesem olmaz mı

evet banada öyle geldi

bir öncekini kurup bi denesem olmaz mı
Dediğim gibi AMD uninstaller ile kaldırın. Sonra 22.3.1 sürücüsünü kurun.

Direk kuruyorum o zaman.

Direk kuruyorum o zaman.
Bir zararı olmaz. Baktınız oyunlarda FPS azalması kasması vb. can sıkıcı durumlar var. AMD uninstaller ile kaldırır 22.3.1 sürücüsüne geçersiniz. Driver güncelliğinden bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Dün 224 fps aldığım yere yine bugün baktım 191 fps alıyorum.

Dün 224 fps aldığım yere yine bugün baktım 191 fps alıyorum.
aboww knk ozaman güncellemeden ya çünkü fps azalması seninkiyle birebir aynı sıkıntı etmeme gerek yok yorum için teşekkür ederim içimi rahatlattın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,792
Üyeler
186,243
Son üye
Mehmet512
Geri