Neler Yeni

22.5.1 driver fps sorun

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
şimdi denemeye gidiyorum ayrıca neden 22.3.1
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk ikimizde bi yapak ikimizdede fps artışı olursa sürücüden kaynaklıdır
Çünkü hocam BETA (Optional) ve WHQL (Recommed) sürücüleri vardır. BETA'lar test aşamasında olur. WHQL ise onaylanıp final sürümü verip sistemin stabil çalışması için gönderilir.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Çünkü hocam BETA (Optional) ve WHQL (Recommed) sürücüleri vardır. BETA'lar test aşamasında olur. WHQL ise onaylanıp final sürümü verip sistemin stabil çalışması için gönderilir.
hmm anladımm

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
birde kendi elimle silsem olmaz mı
AMD'nin kendi programını https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 kullanın. İndirdikten sonra interneti kesin çalıştırın. Güvenli moda girmek isteyecek evet ve tamam deyin her şeye sonra şuanki driverı kaldırdıktan sonra kendini yeniden başlatıcak. Masaüstü geldiği zaman 22.3.1 sürümünü yükleyin ve yüklendikten sonra internetinizi takın. Ben bir sürücü kurarken ya da kaldırırken hep böyle yapıyorum.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Şimdilik 22.3.1 kurun, 1 ay sonra 22.5.1 e geçersiniz.

Bünyamina

80+ Platinum
AMD eskisi gibi değil, şu söylemlerden vazgeçin artık 5500 XT kullanıyorum. Bir defa olsun düşük FPS olsun çökme sorunu olsun yaşamadım
arkadaşım 5600xt kullanıyor wattman hatası alıyor bende rx580 kullanıyorum arada nadirde olsa alıyorum bazen alt tab atınca bazen de oyundayken alt r yapınca ve ben bu hatayı bu 1 sene içerisinde almaya başladım sende olmuyor diye yok anlamına gelmez

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
AMD'nin kendi programını https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 kullanın. İndirdikten sonra interneti kesin çalıştırın. Güvenli moda girmek isteyecek evet ve tamam deyin her şeye sonra şuanki driverı kaldırdıktan sonra kendini yeniden başlatıcak. Masaüstü geldiği zaman 22.3.1 sürümünü yükleyin ve yüklendikten sonra internetinizi takın.
çok uğraştırıcı ya silmeden o drivera geçsem sonra en son ki driverı (yani şuan kullandığım) elle bu bilgisayardan silsem olaz mı bu çok daha basit

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
arkadaşım 5600xt kullanıyor wattman hatası alıyor bende 580 kullanıyorum arada nadirde olsa alıyorum bazen alt tab atınca bazen de oyundayken alt r yapınca
Ben 1 yıldır AMD ekran kartı kullanıyorum daha hiç yaşamadım. Sürekli WHQL driver kullanın

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
çok uğraştırıcı ya silmeden o drivera geçsem sonra en son ki driverı (yani şuan kullandığım) elle bu bilgisayardan silsem olaz mı bu çok daha basit
Uğraştırıcı değil hocam maksimum 2 dakikanızı alıyor. Zaten siteye girdiğinizde aşağı kaydırdığınızda fotoğraflarda ne yapacağınızı anlatıyor. Elle tavsiye etmiyorum.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
arkadaşım 5600xt kullanıyor wattman hatası alıyor bende rx580 kullanıyorum arada nadirde olsa alıyorum bazen alt tab atınca bazen de oyundayken alt r yapınca ve ben bu hatayı bu 1 sene içerisinde almaya başladım sende olmuyor diye yok anlamına gelmez
Başka bir parçası bozuksa da wattman alır.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Top Bottom