Bünyamina
80+ Platinum
nadir yaşanan bir sorun olduğu için dediğin gibi olabilir ama sanmıyorumBaşka bir parçası bozuksa da wattman alır.
nadir yaşanan bir sorun olduğu için dediğin gibi olabilir ama sanmıyorumBaşka bir parçası bozuksa da wattman alır.
bitti miBi valo girip avg fps değeri alıp çıkıcam ve kurucam
Bir yandan valorant güncelliyorum bir yandan yanlışlıkla driver güncellemeyi açtım windows güncelleme de kuyrukta galiba yapamayacağım.bitti mi
Evet haklısınAMD eskisi gibi değil, şu söylemlerden vazgeçin artık 5500 XT kullanıyorum. Bir defa olsun düşük FPS olsun çökme sorunu olsun yaşamadım
umarım yaparsınBir yandan valorant güncelliyorum bir yandan yanlışlıkla driver güncellemeyi açtım windows güncelleme de kuyrukta galiba yapamayacağım.
yaptın mı knkBir yandan valorant güncelliyorum bir yandan yanlışlıkla driver güncellemeyi açtım windows güncelleme de kuyrukta galiba yapamayacağım.
Yaptım şimdi valo giriyorumumarım yaparsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptın mı knk
işte o heyecanlı dakikalar ...Yaptım şimdi valo giriyorum
ee nolduYaptım şimdi valo giriyorum
Hiçbir şey normal her şey.ee noldu
driver deeğiştirince fps değişmedi yaniHiçbir şey normal her şey.
değişmedidriver deeğiştirince fps değişmedi yani
oyunu optimize etme konusunda riot problemli bi yamada fps düşüyor bi yamada artıyor acayip :/Dün akşam amdnin yayınladığı en güncel olan 22.5.1 driverını kurdum sonra uyudum biraz önce valorantta girdim ve baya bi fps düşük gibi geldi acaba driver yüzünden mi hep 200 civarı fps alıyorum canım sıkıldı şimdi