Boş yorum yapcaksan yapma kanka. Ne zaman görsem farklı bir boş yorum.Yine AMD yine sorun![]()
Ya nedir bu boş yorum yapma muhabbet yeter artık ama ironi yaptık güldük görmedin mi sizde herşeye kılıf uyduruyorsunuz biri bişey demesin hemen linç hemen boş yapma valla kardeşim senin seviyene inemicem yorumun sende kalsınBoş yorum yapcaksan yapma kanka. Ne zaman görsem farklı bir boş yorum.
Bazen olabilir farklı oyunda de dene yine aynısı olursa eski sürümü yükle tekrardan test etdriver yüzünden mi acaba
Aynen, savunma yaparken ironi yaptın ama haklı çıksan ben demiştim diyecek adamsın asıl ben senin seviyene inmiyorum iyi forumlar. Boş bilgi verirsen tabii mudahele etmemiz gerekir. Konuya ilk yorumun çözüm önerisi bile değilironi yaptık
Ya tamam neyse kapatalım konuyuAynen, savunma yaparken ironi yaptın. Haklı çıksan ben demiştim diyecek adamsın asıl ben senin seviyene inmiyorum iyi forumlar. Boş bilgi verirsen tabii mudahele etmemiz gerekir. Konuya ilk yorumun çözüm önerisi bile değil![]()
evet güncelledim bugün ondanmıdır yoksa driverdan mıdır bilemiyorumValorant'a dün güncelleme geldi yanılmıyorsam, ondan bile olabilir. Bahsettiğin 22.5.1 sürümü WHQL olması lazım, temiz sürüm yani. Henüz bir sorun yaşayan görmedim.
sendede varsa güncellemedendir heraldeValorant güncellemesinden sonra bendede fps düşüşü var gibi hissediyorum emin değilim ama eski driverı tekrar yükleyip dene istersen bi.
Amd uninstaller ile kaldır bir önceki sürümü 22.3.1 kur problem devam ederse Valorant kaynaklıdır.evet güncelledim bugün ondanmıdır yoksa driverdan mıdır bilemiyorum