Ben de düşünmüyor değilim.Kredi mi çeksem
iyi.https://www.itopya.com/gigabyte-aor...8g-1tb-ssd-156-240hz-fhd-w10h-notebook_u14620 3070 olan laptop arayan varsa fiyatı fena değil 3060 olanı da 17.999 TL https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-aorus-15p-kd-17999.534462/
Genelde bozmuyor. Sticker ( Void warranty if removed) filan yazan bir şey yoksa sorun olmaz. Yine de servise sormak lazım.Ram ssd eklemek garanti bozuyor mu bilen var mı?
Hocam en fazla kaç taksit yapabiliyoruz ben en az 9 yapmak istiyorum da üstüne para koyuluyo siz nasıl aldınızSipariş verdik bakalım umarım istediğim gibi çıkar ürün elime geçince fikirlerimi yazarım alacak arkadaşlar için
9+2 taksit hocam yapı kredi kartıyla aldım bana fiyat farkı koymadı banka ile alakalı olabilir banka kendi verdi ekstra taksit seçeneğiniHocam en fazla kaç taksit yapabiliyoruz ben en az 9 yapmak istiyorum da üstüne para koyuluyo siz nasıl aldınız
İncelemelere göre plastik ama iyi malzameden imal edilmiş bende Dell 12 yıllık laptop var plastik ama halen taş gibi gelince anlarım ama benim eski Asus laptobum var çok beğenmiyorum asuslari çok narin yapıyorlar 2 ayda tuşları bozuldu mesala lenovo ve MSI bu konuda daha iyi ama onlarda çok yiset fiyatlara satılıyorAsus rog kullanıyorum kalite kasa parça olarak rog serisinden üstün müdür '?
Cidden mi banka ile görüştün mü 9+2 nasıl yapabildin ya bende gerçi yapı kredi yok ama taksit seçeneklerine baktığımda 5 üzeri taksitlerde fark koyuyor hepsinde9+2 taksit hocam yapı kredi kartıyla aldım bana fiyat farkı koymadı banka ile alakalı olabilir banka kendi verdi ekstra taksit seçeneğini
Mesaj otomatik birleştirildi:
İncelemelere göre plastik ama iyi malzameden imal edilmiş bende Dell 12 yıllık laptop var plastik ama halen taş gibi gelince anlarım ama benim eski Asus laptobum var çok beğenmiyorum asuslari çok narin yapıyorlar 2 ayda tuşları bozuldu mesala lenovo ve MSI bu konuda daha iyi ama onlarda çok yiset fiyatlara satılıyor
Hocam afedersiniz ama siz 7 yaşında değil miydiniz?Kredi mi çeksem
Geçen Seneydi o, Bu Sene 8.Hocam afedersiniz ama siz 7 yaşında değil miydiniz?
9 oldum kankaHocam afedersiniz ama siz 7 yaşında değil miydiniz?