Yardım 220 TL Klavye Önerisi

Bu klavye rainbow mu yoksa rgb mi
Şöyle bir incelemesini buldum. Siparişten önce izle istersen. RGB değilmiş, bilek desteği aşırı kullanışsızmış ve hiçbir işe yaramıyormuş, 3 haftada silinen tuşlar varmış... Diğer eleştirileri yazmıyorum bile. Alınmaz bence.

Son düzenleme:
Şöyle bir incelemesini buldum. Siparişten önce izle istersen. RGB değilmiş, bilek desteği çöpmüş, 3 haftada silinen tuşlar varmış... Diğer eleştirileri yazmıyorum bile. Alınmaz bence.
Çöp, C4 gibi kelimelere yasak. Keşke klavyenin inceleme videosunu bulana kadar kuralları okusaydınız.

Kişiye değil, ürüne "çöp" demek yasak mı? İncelemeyi yapan arkadaş söylediği için, aynı şekilde ifade ettim.
İnsanlara C4, bomba demediğimize göre yasak.
12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak

Bu arada söylemeyi unuttum mavi switch olmasın çok sesliymiş
Sesli olup olmaması kişiden kişiye göre değişir. Blue switch kullanıyorum, rahatsız değilim. Aksine çok memnunum. Kuzenimde red switch var 5 dakika katlanamıyorum.

keşke paramı harcamasaydım :d

Şöyle bir incelemesini buldum. Siparişten önce izle istersen. RGB değilmiş, bilek desteği aşırı kullanışsızmış ve hiçbir işe yaramıyormuş, 3 haftada silinen tuşlar varmış... Diğer eleştirileri yazmıyorum bile. Alınmaz bence.
Ama soru cevap ta lazer olduğunu ve silinmeyeceğini söylediler

Geri